I begynnelsen av uken samles alle Nouw-kollegaer fra kontoret i Danmark, Norge, Sverige og Polen i den svenske hovedstaden. Vi diskuterte fremtiden, nye idéer, design og innhold. Heng med bak kulissene!

Det er mye spennende saker som ligger like rundt hjørnet, og mange av disse nyhetene ble diskutert under "content meet-up" i Stockholm tidligere i uken. Vi pratet blant annet om hvordan vi kan utvikle siden og hvordan vi kan bli enda bedre i fremtiden. Konferansen ble noe annerledes da vi samlet alle våre drevne kollegaer i ett og samme rom. Vi diskuterte, delte idéer og inspirerte hverandre, noe som resulterte i at vi alle fikk en ekstra boost av ny energi!

Vi hos Nouw streber alltid etter å utvikles og vi arbeider kontinuerlig for å gjøre brukeropplevelsen så bra som mulig for dere som bloggere. Innen kort tid kommer vi til å presentere en hel del nyheter her på nettsiden, og vi er selvsagt veldig spent på å kunne fortelle det for dere. Vi håper og tror at dere vil like det like mye som vi gjør!


Her kan dere få henge med under konferansedagen:

Jonas, medlem i Nouw styret, sammen med @tessb som er markedsansvarlig for Norge og Finland

Her driver sjefredaktør @joannafingal & vår internasjonale blog manager @elinskoglund å prater om fremtidige event

De snakket også om det utrolig vellykkede lanseringseventet av Nouw i Polen

Hele Nouw-gjengen samlet i ett og samme bilde

Ingen gruppebilder uten ett tulle-bilde!

Vår Country Manager for Danmark @annelinneaholm, vår redaktør i Norge @karolinesmadal & vår danske redaktør @jennifergeertsen

Forfatter
Editorial staff