Nouw-profiler är finalister i Årets Mat-Instagrammare

Vi är så stolta och exalterade över att tre kvinnor bakom två fantastiska bloggar här på Nouw har blivit finalister i Allt om Mats stora matpris och kategorin Årets Mat-Instagrammare. Här möter du profilerna - och får reda på hur du röstar! Other - 6

Läsare och följare fick nominera sina favoriter i olika kategorier inför Allt om Mats stora matpris. Resultatet blev att två av tio finalistplatser i kategorin "Årets mat-Instagrammare" tas upp av fantastiska bloggare hos oss på Nouw. Om vi är stolta? Lite så, ja!

Rösta gör du via vår länk längst ner i artikeln. Du får rösta fram till den 12:e oktober, vinnarna presenteras på Matmässan Sthlm Food & Wine-mässan den 9-11 november.


Paulina från @100kitchenstories

I bloggen delar Paulina med sig av sin passion till hälsosam mat - helt utan restriktioner och utan koppling till en specifik diet. Hon delar med sig av “100 different kinds of kitchen stories” just för att hon tror starkt på en balanserad livsstil. I bloggen ryms allt ifrån berättelser inifrån Paulinas kök, till personliga texter och äventyr ute i världen.

Allt om Mats beskrivning av Paulinas Instagram-konto 100kitchenstories:
"Paulina Suonvieri bloggar och instagrammar vegetariskt, ofta också veganskt och rawfood. Härliga frukostar, fika, vegankladdkakor, bliss balls och bilder från resor."


Evelina & Emmy från @foodgeekzsisters

Evelina och Emmy, två systrar från Skåne som driver blogg ihop och har ett gediget intresse för färgglad matlagning kombinerat med en sund inställning till träning, mat och allmänt välbefinnande utan pekpinnar. Evelina är utbildad kostrådgivare och Emmy har ett estetiskt öka för färg och form, deras gemensamma nämnare har blivit matlagningen.

Allt om Mats beskrivning av Evelina & Emmys Instagram-konto foodgeekzsisters:
"De skånska systrarna Evelina och Emmy instagrammar om sund och smakrik mat utan pekpinnar. Personlig bildstil och varierad frestande mat chiapuddingar, fisktacos och storkok om vartannat."