I helgen så kickade Summerburst igång i Göteborg och självklart var några utav Nouws toppbloggare där tillsammans med Starclub. Läs hur de hade det på festivalen här nedan!

Summerburst började redan på torsdagen för våra bloggare. De gick tillsammans med Starclub som anordnade hela helgen! På torsdagen så sågs gänget på Ullevi för en exklusiv picknick och fick se arenan innan alla andra.

På fredagen så träffades alla bloggare tillsammans på Nouw's kontor där det bjöds på färska jordgubbar och bubbel. Den perfekta starten innan en lång natt!

Kvällen fortsatte sedan på Storan där bloggarna mötte upp resten utav gänget som gick tillsammans med Starclub. De två senaste bilderna är lånade utav Hanna Friberg.

En spårvagnstur senare så anlände tjejerna till Summerburst där de hade en egen cabana tillsammans med Starclub. Höjdpunkten på kvällen? Axwell & Ingrosso! Sedan fortsatte kvällen på Starclubs efterfester på Backstage och Push.

Lördagen började på Push där det var dagsfest och brunch. Vissa gick hem efter brunchen och vissa stannade kvar tills det var dags att gå vidare till Summerburst vid 19. Då spelade Kygo och en repris av gårdagen spelades upp. Magiska lyckorus och magisk musik. Alesso gick sedan tillsammans med Kygo till Push där det vankades fest hela natten lång. Nouw-tjejerna har helt klart haft en helg som är skriven i historieböckerna. Tack Starclub!

Writer