NOUW LANCERER NYE MODULER TIL DESIGNET

Nu er det muligt at tilføje et ekstra "puff" til dit design med Nouws nye "puff"-moduler! Se med her for, at se hvordan du kan bruge dem i dit design.

Du finder de nye moduler ved at gå ind under din blog - design og trykker på pilen til højre ved modulerne. Her finder du Image Puff og Post Puff, for at anvende dem i dit design trækker du dem ned på den plads du gerne vil have modulet.

Image Puff

"image Puff" er et billede med en tekst i billedet - du kan placere tekst i toppen, midten eller på den nederste kant. Billeder og tekster opdateres automatisk, når du blogger!

Text Puff

"Text Puff" kan være med eller uden et billede og her er teksten uden for billedet. Du kan vælge at tilføje teksten nedenfor eller på en af siderne.

Customization

Som de fleste moduler på Nouw så har "Puff" modulerne også indstillinger - tryk på tandhjulet på modulet, når det ligger i dit design for, at vise dem.

Tilpas indholdet, vælg mellem 1, 2 og 3 kolonner, flere linjer og flere sider. Vis og skjul let de dele, du vil have og ikke vil have. Det er muligt at henvise til de sidste indlæg, mest læste indlæg eller indlæg fra en bestemt kategori - smart hvor end man vælger tekst og tøj eller interiør indlæg, som vist nedenfor;

Forfatter
Redaktionen