Nouw-eventet i tisdags började med Johannes Hansens föreläsning. Sedan gick vi alla vidare för att avnjuta en trerätters-meny på Clarion Hotel Post restaurang Norda. Kika in för att läsa mer!

Kvällen fortsatte efter Johannes Hansens föreläsning på Clarion Hotel Post. Där möttes vi utav ett glas bubbel, gott snacks och glada miner!

@alicestenlof hemkommen ifrån Asien, brun och fin!

Ett bord var uppdukat till oss när vi kom fram.

Johannes Hansen var också på plats.

Dessa rotfruktschips smakade magiskt gott!

@mlisamuelsson var glad dagen till ära!

@Fannypetrine och @100kitchenstories var också på plats.

Goa @juliamalmsten, lika glad som alltid!

Sedan blev vi tilldelade våra bord och uppdukningen (samt lokalen) på Clarion Hotels post restaurang Norda är verkligen en fröjd för ögat.

@pdotter var tillbaks i Göteborg!

En förrätt som smakade lika ljuvligt som den ser ut.

@alicestenlof njöt utav fint sällskap, inspirerande samtalsämnen och god mat.

Fisk till varmrätt - det kan aldrig gå fel!

Avslutningsvis fick vi in en otroligt god etterätt med fransk våffla.

Sedan blev vi alla kvar längre in på kvällen, pratade ikapp och vi alla somnade nog gott där på kvällen efter en bra middag och inspiration ifrån Johannes Hansens föreläsning.

Skribent