På mandag var Nouws Elin Skoglund og Ellinor Löfgren på plass i Norge med Sveriges fremste mentale rådgiver, nemlig Johannes Hansen. De holdt et event med Nouws toppbloggere i Norge. Etter forelesningen gikk de til restauranten Kolonihagen. Les mer om kvelden nedenfor.

På mandag dro @elinskoglund, @pdotter og Johannes Hansen til Oslo for å treffe norske toppbloggere. Da holdt Johannes et seminar om hvordan man kan komme over sine mentale hindre. Du kan lese hele innlegget om seminaret her. Etter det interessante kurset gikk alle videre til Kolonihagen. Det er en utrolig sjarmerende og fin restaurant på Frogner. Det første man ser når man kommer inn er grønne planter, lykter og at man fylles med en indre varme.

Kolonihagen er en restaurant på Frogner i Oslo. Her kan du booke et rom som ligger for seg selv slik vi gjorde, om du vil være litt skjermet fra de andre - for eksempel til et selskap. Perfekt for feiringer!

@ELINSKOGLUND, Nouws redaktor og Johannes Hansen.

Vi ble servert en 4-retters meny som smakte himmelsk. Til dette fikk vi passende vin til hver rett. Servicen var upåklagelig og hver rett ble presentert.

Kvelden ble avsluttet sent etter mye latter og glede med nye bekjentskaper. Vi på Nouw er utrolig glade og takknemlige for at vi har så mange fine bloggere i Norge (og i hele Skandinavia!)

Oversettelse: @siljeokland
Forfatter