I måndags var Nouws Elin Skoglund och Ellinor Löfgren på plats i Norge tillsammans med Sveriges främsta mentala rådgivare Johannes Hansen. De höll tillsammans ett event med Nouws toppbloggerskor i Norge. Efter föreläsningen gick de till restaurangen Kolonihagen. Läs mer om kvällen här nedan!

I måndags så åkte @elinskoglund, @pdotter och Johannes Hansen till Oslo för att träffa deras Norska toppbloggare. Då höll även Johannes Hansen en föreläsning om hur man kommer över sina mentala hinder. Ni kan läsa hela inlägget om honom och föreläsningen här. Sedan gick vi alla till nästa destination, Kolonihagen. Det är en otroligt charmig och mysig restaurang som ligger på Frogner. Det första man får se när man kliver in till innegården är växter, lyktor och man fylls med värme.

@@elisabethuksnoy var redo med kameran utanför Kolonihagen.

@henr1ette och @anitafossberg var glada dagen till ära!

Välkomnande entré in till restaurangen.

@kamillahaaland var fin och glad!

Kolonihagen är en restaurang på Frogner i Oslo. Här kan du boka enskilda rum, som vi hade gjort, om du vill sitta lite mer avskild med ett större sällskap. Perfekt att ha födelsedagsmiddagen där!

@elinskoglund, Nouws redaktör och Johannes Hansen.

Vi blev serverade en 4-rätters meny som smakade himmelskt. Till detta fick vi ett passande vin till varje rätt. Servicen var på topp då varje rätt presenteras innan.

@siljeokland, @camillaaslaksrud och @henriettehonsrud var på plats och fotades.

@pdotter strålade av lycka.

Kvällen avslutades sent efter många skratt och nya bekantskaper. Vi på Nouw är otroligt glada och tacksamma över att vi har så mycket fina bloggerskor i Norge (och i hela Skandinavien).

Writer