Nouw-turnén hade i tisdags sitt sista stopp för denna gång - Oslo! Där var Nouws Norska toppbloggare inbjudna för en helkväll tillsammans med oss och Johannes Hansen. Häng med och läs mer om hur kvällen blev!

I måndags var det äntligen dags för oss att få träffa några av våra Norska bloggare. Denna vår har Nouw tillsammans med Johannes Hansen vart ute på en turné där stoppen har vart Stockholm, Göteborg och Oslo. Nouw växer otroligt snabbt och i höstas så öppnades vi upp i Norge, redan nu har vi över 100 000 unika besökare i veckan.

I måndags välkomnade vi våra bloggare till en kväll tillsammans med Johannes Hansen. Han är en person som är ett proffs på att rådgiva, stötta och få dig att våga, Han driver sitt egna företag Johannes Hansen där han utvecklar mentala träningsprogram för personer som vill utvecklas till nästa nivå. Han föreläser även för både större och mindre grupper.

I måndags handlade coachingen om hur man kommer över sina mentala hinder. Hur man vågar ta det jobbiga steget utanför sin trygghetszon och hur man hanterar rösterna i huvudet. Sedan pratade han även om hur viktigt det är för oss att faktiskt träna oss själva för att må bättre, prestera bättre och uppnå våra mål.

Våra bloggare lyssnade på Johannes samtidigt som de antecknade.

Föreläsningen var på Clarion Royal Christiania hotell som ligger i centrala Oslo. Perfekt hotell om man vill hålla en konferens, kurs eller ha ett möte i centrala Oslo.

Det bjöds på underbart tilltugg och bubbel.

@siljeokland, @leonoramyhre, @Susannslatta, @kamillahaaland, @camillaaslaksrud, @malinmellow, @henriettehonsrud, @henr1ette, @@tirilasbjornsen, @@elisabethuksnoy och @anitafossberg var på plats denna kväll.

Sedan även självklart @pdotter som vart med och styrt dessa event med Nouw.

Glöm inte att ni kan köpa Johannes bok "Fuck Your Fears" på hans hemsida här: johanneshansen.com/shop/ den är perfekt för dig som känner att du vill utvecklas och komma ur din trygghetszon. Eller helt enkelt vill utvecklas mentalt, och vem vill inte det?

Sedan gick vi vidare till Kolonihagen och det får ni läsa om i nästa reportage...

Writer