Veckans blogg denna vecka är Matilda Djerf. Hon är en globetrotter som älskar att se nya platser i världen, när hon svarade på denna intervju så befann hon sig i Karibien. Läs mer här nedan och bli inspirerade!

Hej Matilda, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej! Åh jag mår fantastiskt bra! Vaknade upp i Karibien, då kan man nästan inte må annat än bra. Att vara veckans blogg känns bara så jäkla kul och smickrande!! Blir sprallig av tanken.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
Ni kommer få läsa massvis om resor, det är ett väldigt stort intresse för mig och eftersom jag just nu är på resande fot känns det självklart att blogga om det. Min blogg innehåller bara massa delar av mig vilket innefattar mycket bilder, restips, peppande inlägg, tips och tricks och den största delen av mig - min kärlek till bikinis!!

Vilket är ditt bästa modetips, generellt?
Att alltid utgå ifrån vad du själv tycker är snyggt och vad du är bekväm i. Trender kommer och går. Men din stil kommer alltid vara din stil. Det har jag lärt mig!

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Är jag i ett varmare land, som nu så sitter jag helst på en strand efter en lång dag vid havet med min pojkvän och kollar på solnedgången. Är jag hemma sitter jag gärna med ett glas vin i handen omringad av mina tjejer!

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Jag hittar mycket inspiration från bloggare som Emitaz, Maria Kragmann och många fina bloggare här på nouw som @FANNYAMANDANILSSON. Sedan har klädmärket freepeople en blogg som alltid inspirerat mig!

Dela med dig av en dold talang du har!
Jag är faktiskt riktigt bra på att baka om jag får säga det själv. Cupcakes är min specialité. Men det kanske var en tråkig dold talang..

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Om 10 år bor jag vid havet med ett jobb som gör att jag varje dag vill gå ur sängen. Och jag är också omringad av människor ständigt inspirerar mig till att alltid bli bättre.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Att alltid utmana mig själv och göra sådant och blogga om sådant jag själv hade velat läsa om. Jag har alltid älskat allt som har med foto att göra, och jag tror att det syns med känslan i bilderna jag lägger upp. Jag vill hela tiden inspirera människor! Det kommer tillbaka till mig.

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
Att jag inte var rädd för turbulens när jag flyger, himla jobbigt nu när jag ska ta mig mellan öar. En chokladbit - är så sötsugen!! Och en ny bikini, eller kanske 10..

Matildas blogg: nouw.com/matildadjerf

Writer