Den 30 dager lange blogg-utfordringen #Nouw30DayChallenge er avsluttet og vinnerne er kåret!

Først og fremst vil vi gi en stor takk til alle bloggere som har vært med i konkurransen, engasjert seg og som har vært like giret på konkurransen som oss. Den imponerende summen på 1126 personer meldte seg på, hvor man måtte blogge hver dag i 30 dager i utfordringen #nouw30daychallenge. Vi er så glade for å se at konkurransen har lykkes med å spre blogger-spiren og at dere synes at det har vært like gøy som vi har gjort!

VINNERNE

Førsteplass: Neda Sadejou - @neda

Juryens vurdering: Neda startet den 30 dager lange konkurransen ved at det skulle bli en nystart av bloggen sin. I løpet av de 30 dagene kan vi se hvordan hun har utviklet seg i bloggingen, samtidig som hun har fått utløp for kreativiteten sin. Bare det var ett av hovedmålene for konkurransen; å løfte frem hennes kreative side, og på samme tid inspirere lesere og at de skulle bli bedre kjent med henne.

Hun blandet oppdateringene sine med inspirasjons-kollasjer, ferieminner, outfit-bilder og øyeblikk fra hverdagen. Vi har sett innlegg om alt fra samlingen hennes med unike plagg og hva som finnes i sminkevesken, til avslappede øyeblikk hvor hun har gått på en tur i skogen eller på besøk til tannlegen. Hun har klart å fange oppmerksomheten vår med sin enkle, men effektive måte å gjøre innleggene sine interessante, hvor hun drar inn morsomme detaljer som setter prikken over i'en.

Andreplass: @MelissaBentsen

Tredjeplass: @pannaanna92

Delt fjerde til tiendeplass:

- @lineleknesund

- @cecilievirik

- @frejasettergren

- @inspobyr

- @ellabrammer

- @lindafinell

- @fannybe

PRISER

Andre- og tredjeplass kommer til å få tilsendt en herlig goodiebag hjem til seg. Alle vinnerne i konkurransen får også to års premium-medlemskap på Nouw.

MØT VINNEREN I ETT INTERVJU

Senere i dag får dere møte vinneren av konkurransen @neda i ett intervju her i Nouw Magasin!


Forfatter
Editorial staff