Den 30 dages lange blog udfordring #Nouw30DayChallenge er slut og vinderne er nu fundet!

Først og fremmest ønsker vi at sige et stort tak til alle de bloggere, som har deltaget i konkurrencen, engageret sig fuldkommen og været lige så klar på udfordringen som os! Den imponerende sum af 1126 mennesker havde tilmeldt sig vores udfordring # Nouw30DayChallenge og dermed blogge hver dag i 30 dage. Vi er så glade for at se, at konkurrencen lykkedes med at sprede lykken ved at blogge og, at du har fundet konkurrencen ligeså spændende som vi gjorde.

VINDERNE

Førsteplads: Neda Sadejou @neda / Juryens motivering: Neda tog vores 30 dages lange udfordring til sig og lod det blive en ny start for sin blog. Under de 30 dage nåede vi at se, hvordan hun har udviklet sig med sit blogging og hvordan hun fik mulighed for at give los på sin kreativitet. Lige præcis det var et af hendes hovedsagelig mål for konkurrencen: at løfte frem sin kreative side og samtidig var det også et mål, at hendes læsere skulle blive inspireret og lære hende bedre at kende.

Hun blandede sin opdateringer med inspirationscollager, ferieminder, outfit billeder og indblik i hendes hverdag. Vi har set indlæg om alt fra hendes kollektion med kostymer og hvad der findes i hendes makeuppung til afslappende hverdagsøjeblik, hvor hun tager en gåtur i skoven eller er på et besøg hos tandlæge-Per. Hun har lykkedes med at fange os med sit enkle, men kraftfulde måde at lave sine indlæg interessante og samtidig med sjove detaljer, som giver indlægget den ekstra prik over i'et.

PRÆMIER // Anden og tredjepladsvinderne får tilsendt en herlig goodiebag hjem til sig i næste uge. Alle vinderne i konkurrencen får desuden også 2 års premiummedlemskab på Nouw.

MØD VINDEREN I ET INTERVIEW // Senere i dag får I mulighed for at møde konkurrencens vinder @neda i et interview her I Nouw Magazine!

Writer
Editorial staff