Denna veckan får vi följa Dilan Faraj - en stilsäker tjej som gärna står framför kameran och som drömmer om att blogga på heltid. Hon delar med sig av tips på hur du ska tänka när du poserar för outfit-bilder, om sina stora planer för framtiden och hur hon finner harmoni under helgerna.

Hej Dilan, vad gör du för att peppa igång på en måndag?
Hej fina! Jag kickar igång mina måndagsmorgnar med en morgondusch, frukost och lyssnar på en podd tills det är dags för mig att göra mig i ordning för skolan, möte eller plåtning beroende på vad som står på schemat.

Hur skulle du beskriva dig själv och din blogg?
Jag skulle beskriva mig själv som en utåtriktad, social och driven tjej som njuter av livet till fullo. Min familj, vänner och R skulle säga att jag är mångsidig och har en stark vilja. I min blogg är jag väldigt öppen och delar med mig av allt möjligt från mode till djupa, transparenta texter. Jag älskar att stå framför kameran vilket märks tydligt när man klickar sig in på bloggen och möts av mina outfits bilder. Min blogg handlar i stora drag om mitt starka modeintresse samt vardag.

Varför började du blogga?
Jag började blogga redan när jag var tolv år gammal för att jag älskade att skriva och ta bilder. Än idag är det så. Min blogg känns mer som mitt hem och jag känner mig trygg här. Jag har många mål med mitt bloggande men mitt starka varför till varför jag bloggar är nog för att jag vill nå ut till så många som möjligt och inspirera alla som klickar sig in på min sida.

Mycket av dina bilder på din blogg är outfit-bilder och du ser så bekväm ut framför kameran! Vilka är dina bästa tips för att bli bekväm med att posera framför kameran?
Mitt bästa tips är att öva, öva, öva - övning ger färdighet. Själv känner jag mig väldigt bekväm framför kameran och det beror på att jag övat tills jag hittat vinkeln och posen som jag känner passar mig bäst. Jag brukar alltid slappna av och tror på mig själv. Det är viktigt att man har ett bra självförtroende framför kameran, känner sig bekväm i sig själv och vågar släppa loss.Vad gör du helst på helgen?
Jag tillbringar helst helgen med R eller familjen. Vi brukar oftast gå ut och käka, boka bio eller bara njuta av varandras sällskap. Mina helger brukar oftast vara sjukt harmoniska. Älskar det!

Vilka influensers inspireras du mest av? Och varför?
Jag inspireras av många influensers men Isabella Löwengrip är nog den som jag alltid sett upp till och inspirerats av i första hand. Dels för att jag känner igen mig i så mycket av det hon skriver men även för att hon är en sjukt inspirerande entreprenör. Sen finns Kenza Zouiten och Angelica Blick som alltid levererar med deras snygga bilder och outfits.

Vad har du för mål med din blogg?
Mitt främsta mål är att jobba heltid med Dilanfaraj.se. Jag vill bygga upp mitt varumärke och se till att bloggen blir globalt och följer med mig livet ut.

Vad gör Dilan om 5 år?
Om fem år har jag förhoppningsvis tagit examen, reser runt världen, jobbar och är förhoppningsvis förlovad med R, men det återstår :)

Vad önskar du dig just nu?
Ta studenten, resa till varmare breddgrader och en väska från Saint Laurent (Monogramme Satchel).Dilans blogg: nouw.com/dilanfaraj