I söndags bjöd Ta Fram Det Bästa tillsammans med duon bakom Sovmorgonpodden, Joanna & Gustaf in till en middag på Trädgården i Stockholm där den röda tråden genom kvällen va Tabasco. På allt från maten till cocktailtävling. Spana in alla bilder i bildspelet här!

Louisiana Cocktail Challenge är en tävling som hålls varje år där Sveriges främsta bartenders och kockar gör upp om den vassaste drinken passande den bästa maten. Det är alltså kombinationen som bedöms och Tabasco ska vara en ingrediens som är genomgående i alla drycker samt rätter.

Förra årets vinnare av Cocktail Challenge visade oss hur man blandade till tre olika drinkar innehållandes Tabasco.

Det serverades en vegansk middag extra allt med temat "South america".

Sötpotatispommes med Chipottle tabasco aioli var en rätt som gick hem hos middagsgästerna!

Trött men glatt gäng!

Efterrätten var som synes magisk.

Fokuserat gäng!

Fotograf: Alexander Donka


Writer
Editorial staff