L’Oréal Paris Official Trendsetter – deltävling 2

Jakten på en ny trendsättare är igång. Den här veckan ska du visa din kreativitet och skapa en look du tror vi kommer få se nästa år.

Jakten på en ny trendsättare är igång. Den här veckan ska du visa din kreativitet och skapa en look du tror vi kommer få se nästa år.

Förra veckan gick startskottet till L’Oréal Paris tävling Trendsetter Search - jakten på en stilsäker bloggare som får titeln ”L’Oréal Paris Official Trendsetter”. Vinner du får du leva din dröm i ett helt år. Du får resa till stora fashionevent och blogga backstage med full access. Du får hänga med branschfolk och kan räkna med exklusiva träffar med celebriteter, stylister och makeupartister samt få åka på en inspirerande resa till Paris. 

För att vara med och tävla behöver du ha en blogg där du postar ett eller flera inlägg som tävlingsbidrag. Varje vecka under fyra veckors tid kommer ett nytt tema presenteras och det gäller att skapa ett blogginlägg som lever upp till utmaningens kriterier och stämmer in på veckans tema. Du väljer själv om du vill vara med i alla deltävlingar eller bara en.

Den här veckan handlar det om att låta kreativiteten flöda. En trendsättare måste kunna förutspå framtiden. Så vad tror du vi kommer få se under 2015? Skapa en look du tror vi kommer få se på stan nästa år!

Läs mer information om tävlingen och delta på kampanjsidan HÄR.
(länk till kampanjsidan)

Skribent
Redaktionen