Elin Skoglund har skrivit en krönika om att vilja flytta ihop med den man älskar.

Jag längtar tills jag en dag flyttar in med den jag älskar, min andra halva. Den största oron som finns i mig idag är att behöva sova själv om natten. Att behöva släcka lampan och ligga där ensam, omringad bland täcken och kuddar. Att inte kunna somna. När jag har honom bredvid mig så somnar jag på en minut, oräddast i världen. Att få somna sådär varje kväll, det låter som det ljuvaste sammet för mig.

Jag älskar tanken av att uppleva livet tillsammans. Att få leva utefter sina egna regler. Att gå hem ifrån klubben en ljuv sommarnatt, hand i hand med honom. Att få ligga kvar i sängen på morgonen när han går upp och gör kaffe. Att kunna småprata om allt och inget och veta att man behöver inte stressa iväg till något. Jag behöver inte åka hem för att äta. Jag ska ju äta här, här med dig.

Jag blir varm av tanken att man kan gå till sitt jobb och man kan vara med sina vänner. Men i slutet av dagen så möts man i vilket fall, i varandras armar. I sitt gemensamma hem. Som man skapat ihop.

Jag längtar tills den dagen når mig. Jag är trött på att planera in när vi ska ses, jag vill ju vara med dig dygnet runt… <3

Skribent