Lindex nya kampanj riktar sig till supermodeller i världen som faktiskt gör skillnad. Det är med budskapet "It's what you do that defines you" som man valt att exponera. man valt att marknadsföra.

Christy Turlington Burns, Liya Kebede och Toni Garn är alla är välkända och etablerade supermodeller. Men dessa tre har förutom modellandet gemensamt ett socialt engagemang i välgörenhet främst inriktat på moderskap och barn. De organisationer som de är engagerade i är Every Mother Counts, Liya Kebede Foundation och Plan International-Because I am a Girl.

För att stödja deras fina arbete har Lindex, som är en del av kampanjen valt att sälja #superrolemodel t-shirten i en begränsad upplaga där överskottet av intäkterna går direkt till dessa tre organisationer. 

Kunderna kommer också att kunna hjälpa till att samla i pengar till WaterAid genom att nominera sin egen #superrolemodel via instagram genom hashtagen my #superrolemodel där Lindex för varje nominering skänker 1 euro till WaterAid, detta med start från den 8 mars. Hur fint är inte det?! 

Superrolemodel-kampanjen kommer till i Lindex butiker världen över och online på lindex.com den 18 mars.