Nytt år og ny bloggstart? Nå er endelig tiden inne for å få motivasjonen på topp - på lik linje med statistikken! Her er våre beste tips for å få en god start på ditt nye bloggår.

Nytt design - en fresh start krever et fint design, synes vi. Kanskje på tide med en ny header? Kom deg ut og knips noen bilder, og gi designet ditt ett nytt liv. Det gjør også veldig mye og bare endre skrifttype. Se gjennom alle skrifttypene for å finne den som passer deg best! Et godt tips er å lære deg å bruke design-verktøyet her hos Nouw, da kan du få bloggen til å se ut akkurat som du selv vil.


Følg nye bloggere - Kanskje det beste punktet, da det gir utrolig mye inspirasjon å følge dyktige bloggere. Når du begynner å følge nye bloggere på Nouw vil de dukke opp i nyhetsfeeden din, og ved hjelp av dette vil du aldri gå glipp av et nytt innlegg! I tillegg, som du kanskje vet, kan du også følge bloggere som ikke er på Nouw. Gå til "nyhet", søk inn bloggernes navn i søkefeltet og klikk "følg".


Sett mål for deg selv - Har du vanskelig for å blogge en periode og usikker på hva du vil publisere? Det beste du kan gjøre er faktisk å planlegge. Sett deg tydelige mål for din egen blogg og skriv gjerne en liste på alt du vil blogge om. Man kan ikke tenke at "jeg vil bli en toppblogger og tjene 100.000kr i måneden". Det er viktig å sette realistiske mål og bestem deg for å (for eksempel) få minst et samarbeid i uken til å begynne med. Ingenting er umulig! Om man har lyst, kan man oppnå akkurat hva man vil. Sett deg ned og skriv kortsiktige mål til å begynne med, og på denne måten vil du holde motivasjonen oppe!


Omslagsbilde: @hannasch


Hva er dine mål for 2017? Del gjerne med oss!