Nytt år och en ny bloggstart? Nu är det äntligen dags att få upp motivationen på topp och statistiken lika så. Här ger vi våra absolut bästa tips på hur du ska starta ditt nya bloggår.

Gör en ny design - En fräsch start kräver en snygg design tycker vi. Du kanske behöver en ny header? Ut och fotografera och ge din design nytt liv. Det gör även så mycket av att bara ändra typsnitt på brödtext och rubrik. Kika igenom alla typsnitt och se vad som passar dig. Lär dig även vårt design-verktyg och bli grym på att få det som du själv vill.

Följ nya bloggare - Kanske den bästa punkten då det ger en så mycket inspiration att följa duktiga bloggare. Här på Nouw kan du även börja följa och få upp i ditt nyhets-flöde. Då kommer du aldrig att missa ett nytt inlägg! Du vet väl även om att du kan börja följa andra bloggare som inte är på Nouw. Gå till ditt nyhetsflöde och skriv in bloggarens namn i sökrutan och klicka på följ.

Sätt upp mål - Har du bloggtorka och vet inte riktigt vad du ska publicera? Det bästa du kan göra är faktiskt att planera. Sätt tydliga mål över din blogg och gör en lista på allt du skulle vilja blogga om. Det går inte att tänka "jag vill bli storbloggare och tjäna 100 000 i månaden". Var realistisk mot dig själv och bestäm dig för att du ska lyckas få ex minst ett samarbete i veckan till att börja med. Inget är omöjligt! Allt går om man vill så sätt dig ner och skriv ner kortsiktiga mål i början så du inte tappar det.

Omslagsbild: @hannasch

Vad är dina mål under 2017? Dela med dig!

Writer