Kate Moss fyller 35 år...

Other -

Är du en av de som känner sig uttråkad i en, till synes, perfekt tillvaro? Att ingenting spännande händer i ditt liv? Sitt och njut av det hetaste Hollywoodskvallret och gotta dig i andras missöden. Enjoy!

Lindsay Lohan


Lindsay och Samantha

Det stora frågetecknet kring Lindsays och Samanthas relation till varandra fortsätter att växa. Efter att ha varit ifrån varandra ett tag syntes de väldigt glada och lyckliga tillsammans på ett Kick-off Event på Washington Hotel igår söndag. Om de har hittat tillbaka till varandra återstår fortfarande att se.

Kate Moss


Kate Moss

Förra veckan fyllde toppmodellen Kate Moss 35 år och självklart firades det med en förstklassig fest i hennes hem i norra London. Tydligen gick det väldigt villt till då grannarna klagade och polis fick komma till undsättning. Festen höll på hela natten och några stjärnor som kom vinglandes ut ur huset var Alexander McQueen, Davinia Taylor, Sadie Frost, James Brown samt Stella McCartney.

Stella McCartney

Mena SuvariAmerican Pie stjärnan fortsätter att sukta pilska tonårspojkar och visar allt i den nya filmenSex and lies in Sin City där Mena spelar en strippa. Filmen kommer att släppas direkt som DVD.