Denna veckans blogg är Paulina "Pålle" Forsberg som kommer inspirera med fenomenala outfits och modetips i högklass. Hon är student och pluggar om dagarna, jobbar som Petra Tungårdens assistent och har en helt egen sida i Metro Mode Magasinet. Läs henne intervju här nedan!

Hej Paulina, vad gör du för att peppa igång på en måndag?
Hallå! Först snoozar jag minst tio gånger, inte särskilt peppande. Men när jag väl kommer ur sängen skruvar jag på olidligt hög musik för att väcka både mig själv och alla mina grannar. Gärna Bloodstream av Ed Sheeran. Ler av att bara tänka på den låten.

Hur skulle du beskriva dig själv och din blogg?
Jag skulle säga att min blogg och jag är motsatserna till varandra. Min blogg kan nog uppfattas som ganska opersonlig och kall, medan jag som person är ett socialt monster som älskar ironi och humor.

Varför började du blogga?
Det hela startade som en kul grej för att dokumentera mina resor tror jag. Innan jag började studera reste jag väldigt ofta. Inget annat ger mig en sådan kick som att resa till nya platser och uppleva andra kulturer. Sedan insåg jag behovet av att vara kreativ. Och idag handlar det mer om en plats att få utlopp för ens kreativitet, och förhoppningsvis bidra med lite inspiration.

Vilka är dina bästa modetips?
Att hitta din röst och de plagg du är bekväm i innan du börjar svänga med i trender. Det kommer märkas när du hittat din personliga stil. Och tips på daglig basis, känner du dig oinspirerad så addera bara en randig tröja, et voila – Det kan sällan bli fel och är alltid modernt med ränder.

Vad gör du helst på helgen?
Åker och hälsar på en av mina närmsta vänner som bor i Italien och slevar i mig skamligt många portioner med pasta Vongole.

Vilka influensers inspireras du mest av? Och varför?
Hmmm, de som hanterar sin eftersökta ”influenser status” avslappnat och opretentiöst.

Vad har du för mål med din blogg?
Möjligtvis att ge den en personligare prägel. Men det är inte heller en livsstilsblogg jag gör. Mode är det jag vill göra och skriva så den kommer fortsätta vara modefokuserad, men kanske med en smygtitt i vardagen?

Vad gör Paulina om 5 år?
Då är jag klar med min utbildning, har fått in både höger och vänster fot i den bransch jag vill jobba och tar kanske ut min 30-årskris lite i förskott.

Vad önskar du dig just nu?
Bucket tote signerad Céline, en intim konsert med Joel Adams, och……

Writer