Nouws modebloggare Josefin Ekström har precis släppt en klädkollektion tillsammans med succésajten NA-KD.com. Kollektionen innehåller allt från bomberjackor till baddräkter. Läs intervjun med Josefin här!

Berätta hur resan startade? 

- ​
Resan startade med ett möte med Na-kd i göteborg i augusti. Detta var innan Na-kd ens hade startat sin web-butik (de öppnade i december) Det var fullrulle på kontoret och de var knappt hälften mot hur många de är som jobbar där idag. Så att få den förfrågan SÅ tidigt och att de trodde på mig redan då var ju såklart stort. 

Hur lång tid har det tagit sedan idén föddes tills att kollektionen blev klar?

Jag åkte därefter hem och började leta inspiration direkt på pinterest, instagram, tidningar, ja överallt egentligen. Efter de skickade jag in lite inspirationsbilder sen startade vi nästan direkt och tog fram prover. Jag beundrar Sanna som hjälpt mig, hon har haft både min kollektion och Na-kds egna märke samtidigt. Men hon kan de där, hon är ett proffs. Så från augusti startade idén och torsdag den 18 februari släpptes kollektionen. Ungefär ett halvår då!

Vad har varit roligast med hela projektet?

- Det allra roligaste var att se hur en ide på en skiss blev till ett verkligt plagg, jag tror inte man kan föreställa sig känslan om man inte varit med om den. Som en stolt förälder nästan haha. Sen är det ju en mäktig känsla att se sina plagg på andra.

Är mode och design något du vill fortsätta med? Modebiten?

Ja, verkligen! Detta har alltid varit min dröm, jag är så glad att de valde att höra av sig till just mig. 

​Vilken är din favoritpiece från kollektionen?

- Oj, vad svårt! Jag skulle nog säga den beiga bomberjackan.


Här kommer ni till Josefins blogg här på Nouw. (Klick!)

Här kommer ni direkt till hennes kollektion! (klick!)

Skribent