"Jag skriver alltid om det jag älskar"

Veckans blogg är superdrivna Lina Sköld som älskar att fotografera. Hon drömmer om en köpa Canon eos 5D mark III och hittar alltid en massa inspiration hos duktiga bloggare. Häng med och lär mer!

Hej Lina, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hejsan! Jag mår bara fint, det känns superkul verkligen!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
Ni kommer få se mycket bilder, då jag älskar att fotografera. En del outfitbilder och modetips, samt en del träning kommer ni få ta del av. En salig blandning av mig liv helt enkelt!

Vilket är ditt bästa fototips, generellt?
Mitt bästa fototips är att jobba med vinklar. Allt blir så mycket roligare om du vågar testa fotografera på olika vis. Nedifrån, uppifrån, från sidan osv. Lovar att det kommer ge ett helt nytt djup i dina bilder!

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
I soffan framför en serie med massvis av godis tillsammans med min kille.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Jag följer många bloggare, men får nog mest inspiration av Blondinbella och Janni Delér. Två flitiga, drivna och otroligt grymma tjejer!

Dela med dig av en dold talang du har!
Kan en dold talang vara att man är driven? I sådana fall så skulle jag nog säga att min dolda talang är just det. Allt jag tar mig till gör jag så gott jag kan och vägrar ge upp. En egenskap jag är mycket stolt över och som hjälper mig mycket här i livet.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Då är jag 28 år alltså, jag hoppas att jag har bildat familj, äger ett fint hus och jobbar med mitt drömyrke!

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Det måste nog vara att jag skriver om det jag älskar. Jag är alltid mig själv till 100% och försöker alltid hålla bloggen levande. Jag satsar också hellre på kvalité än kvantitet. Det är viktigt för mig att bloggen alltid har bra innehåll. Är nog lite allergisk mot bloggar med endast mobilbilder...

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
-
En iMac! Drömmer om att sitta och redigera bilder vid en stationär dator i mitt nya kontor.
-
En grym basgarderob. Enligt mig är det nyckeln till alla snygga outfits! Jobbar ständigt på att förbättra och utöka min egna.
-
En canon eos 5D mark III, drömmarnas dröm!

Linas blogg: nouw.com/sjundejuni

Skribent