Veckans blogg denna vecka är Mariel Estrella. Hon är målmedveten och siktar högt i sin karriär. Hon talar flytande spanska och drömmer om biljetter till Beyonces konsert. Häng med och läs mer!

Hej Mariel, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Jag mår jättebra! Är riktigt glad. Nu vill jag verkligen visa upp mig på riktigt och inte enbart denna vecka jag är veckans blogg. Jag hoppas att många gillar det jag skriver och är som person.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
Jag vill utmana bloggvärlden och ge mig själv en chans men jag ser inte bloggandet i sig själv som en slutprodukt, utan en del i resan mot mina andra mål. Men det kommer bli en blandning av karriär, hårt jobb, resor och fina bilder. Kommer även bli lite av hälsa och livsstil, som jag tycker är viktigt del för att kunna lyckas med sina mål. Jag vill att man ska få ett varmt intryck, att människor ser potential i mig, att jag har bra värderingar, och därför kan inspirera människor.

Vad är dina nästkommande mål?
Min nästa mål är att starta mitt egna medieföretag så snart som möjligt. Resa mycket, klara alla tentor, och bli bäst på det jag vill göra för stunden.

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Sitter inte hemma ensam, utan är gärna bland roliga människor! Vill vara spontan!

Dela med dig av en dold talang du har!
Jag kan snacka och övertyga väldig bra. Sedan pratar jag flytande spanska och är riktigt bra på piano.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Jag kommer vara Sveriges mäktigaste kvinna, ha mina företag, fått priser, utmärkelser, vara ekonomisk oberoende och ha satt avtryck i samhället. Mitt mål har alltid varit att kunna ha ett jobb där jag kan utvecklas, älska och som ger mig mer än bara mycket pengar. Därför är jag så sjukt förväntansfull vad framtiden kan ge mig, just nu ser jag inga hinder utan bara möjligheter. Men såklart, om 10 år är jag antagligen gift med barn och lever ett lyckligt hälsosamt liv!

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Att bloggen ska handla om mig, att ni får läsa utifrån mitt perspektiv, mina tankar, dagar och upplevelser. Sedan som alltid, positiv känsla,kärlek och mycket bilder.

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
En resa till Sydamerika, att jag hade Sveriges största podcast och en biljett till Beyoncés koncert.

Skribent