"Jag kör alltid mitt egna race"

Amanda Wingenfeldt är veckans blogg och som kommer bjuda på riktigt fina bilder och inspirerande inlägg. Hennes blogg handlar mycket om mode och skönhet - kika in och bli inspirerad!

Hej Amanda, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej! Jag mår jättebra tack. Det känns väldigt kul att få bli veckans blogg. Jag har precis bytt bloggportal hit till Nouw och jag trivs redan som fisken i vattnet!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
I min blogg får man se mycket mode och skönhet, något som ligger mig nära hjärtat. Utöver det så bjuds det även på mitt vardagliga liv och läsarna får nu hänga med på sommarens alla äventyr som väntar!

Vilket är ditt bästa modetips, generellt?
Att alltid utgå ifrån sig själv och vad en själv känner sig bekväm i. Det är nog det viktigaste enligt mig! För är du inte bekväm i det du bär så kommer det lätt att synas. Kör ditt egna race och va alltid dig själv!

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
En perfekt lördagskväll för mig innefattar sommarvärme, bubbel i glasen, bra musik och umgänge med en mix av både min pojkvän och bästa vännerna! Jag älskar när alla kan hänga tillsammans.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Jag inspireras väldigt mycket av Angelica Blick - hennes stil är klockren enligt mig och jag hade mer än gärna bytt garderob med henne.

Dela med dig av en dold talang du har!
Hur mycket jag en tänker så kommer jag inte på någon dold talang.. Jag har alltid varit avundsjuk på folk som till exempel kan sjunga, spela något instrument eller måla. Dock om det räknas så är jag grym på att ta hand om barn! Jag är utbildad barnskötare och studerar just nu till förskollärare, något jag är väldigt stolt över! Så om det är en talang att vara bra med barn så har jag väl den talangen inom mig haha.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Om 10 år - om jag får drömma fritt - är jag 30 år och då hoppas jag att jag och min pojkvän Adam bor tillsammans i en vacker lägenhet här i Stockholm tillsammans med våra två barn. Jag kommer att ha ett jobb som jag älskar som innefattar någon typ av verksamhet som har med barn att göra, om det är på förskola eller inom till exempel polisyrket - det får vi se då!

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Framgångsreceptet för mig och min blogg är nog att jag alltid kör min egna grej, har en bred variation av innehållet i bloggen samt att jag inte är allt för privat. Jag har alltid varit ganska så öppen och det har jag märkt att mina läsare uppskattat mycket!

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
Just nu önskar jag mig en utomlandsresa till Kroatien, en Chanel väska samt att Stockholm bjuder på en lång, varm och härlig sommar i år. Det är väl inte för mycket begärt haha!

Skribent