Veckans blogg är Rebecka Martinsson. En tjej som har ett öga för mode, helst spenderar sin lördagskväll med vin och vänner, drömmer om en resa till New York och om 10 år så är hon ekonomiskt oberoende.

Hej Rebecka, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej Elin, jag mår toppen!! Det känns verkligen jättekul, brukar alltid läsa veckans blogg själv! Är himla kul och följa en viss person en hel vecka & få inspiration! Har hittat många bra bloggar som jag själv läser på grund av ''veckans blogg''.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
I min blogg får ni se mycket inspiration, bilder av min vardag, shopping och mode. Ni som läser får jättegärna komma med förslag av vad ni vill se!

Vilket är ditt bästa modetips, generellt?
Mitt bästa modetips är egentligen att klä dig i kläder som du trivs i, trivs du inte i kläderna du bär så funkar det inte! Sen att investera i nyckelplaggen i garderoben, så som ett par jeans som sitter som en smäck i både svart & blå, en snygg svart kavaj, enkla baströjor/tshirts som funkar vilken dag som helst, klänningen - den perfekta ''lilla svarta'', en snygg kappa & skinnjacka, en väska i god kvalitet och en par snygga svarta pumps. Har du en klädkris så funkar de här plaggen i alla lägen!

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
En lördagkväll spenderar jag gärna med ett gäng tjejkompisar, går ut och äter, dricker lite vin och sedan dra vidare ut och festar. Älskar även att bara ligga hemma och göra absolut ingenting framför en mysig film.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Lisa Olssons, Angelica Blick, och Julie Sarinana är de bloggar som jag finner mest inspiration hos, men läser även lite mindre bloggar här på nouw som jag får mycket inspiration hos.

Dela med dig av en dold talang du har!
Har alltid varit väldigt bra på att rita och teckna. Men det har jag tyvärr lagt på hyllan nu när det är så mycket med jobb osv. Men det är även något jag gärna lägger min tid på om jag har någon över.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Om 10 år så är jag 32 år.. herregud.. och då hoppas jag att jag har det bra ställt, ett jobb som jag älskar helst något som har med mode eller inredning att göra, att jag har rest väldigt mycket och gjort saker som jag alltid har velat göra. Har en familj och kanske även barn.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Att jobba hårt med den och att bloggen fortsätter att växa, svara på alla kommentarer som jag får, för jag tror att det uppskattas väldigt mycket och att jag tjänar på det. Och bara ha roligt!

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
1. En lägenhet
2. En Chloé Faye väska
3. En resa till New York

Writer