Veckans blogg är mammabloggaren Amanda Bloom som är nybliven mamma till enäggstvillingarna Wille och Lion. I hennes blogg bjuds det på härliga bilder, en hel del goda recept och personliga texter. Läs hennes intervju här nedan!

Hej Amanda, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej! Jag mår bra, tack, och det känns fantastiskt! Verkligen jätteroligt!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
Jag skriver främst om föräldralivet och hur vardagen är med tvillingar och tittar man tillbaka i arkivet kan man läsa om graviditetens alla berg-och-dalbanor. Jag älskar att baka så ni kommer även få ta del av goda bakverk.

Vilket är ditt bästa fototips, generellt?
Lär dig kamerans inställningar och fota manuellt. Det är så mycket roligare och du skapar dig en personlig touch på bilderna.

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Hemma i soffan med familjen. Vi kanske har gjort egen pizza, tänt ljus i hemmet och busar med Lion och Wille som jollrar. Ja, då fylls hjärtat av kärlek!

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Jag läste väldigt många bloggar innan men nu med två små bebisar hinner jag knappt. Jag har dock ett par favoriter, som Magdalena Graaf, hon är bara så härlig!

Dela med dig av en dold talang du har!
Hmmmm.. Jag kan ta benen bakom huvudet, haha!

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Då är jag 33 år gammal... Då hoppas jag att vi bor i vårt nybyggda hus som vi drömmer om på landet. Barn är en gåva och jag hoppas vi får uppleva en graviditet till och sedan driver jag eget företag och varvar det med att vara en riktig bull-morsa!

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Att vara genuin hela vägen, fortsätta dela med mig av mina djupa tankar och öppna upp för diskussion. Vara mig själv och ha kvalité i allt jag gör.

Nämn tre saker som du önskar dig just nu!
1. iMac
2. En egen trädgård
3. 8 timmar sömn

Amandas blogg: nouw.com/amandabloom

Writer