"Jag försöker alltid förmedla en härliga känsla i bloggen"

Veckans blogg är Caroline Lundin som bor i Norrbotten där hon spenderar mesta tiden med att blogga och fotografera. I hennes blogg kommer ni få se härliga detaljbilder, inredning och snygga moodboards. Häng med och läs hennes intervju här!

Hej Caroline, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hejsan! Jag mår verkligen jättebra och det känns så himla roligt att få vara veckans blogg här på Nouw, det här kan inte bli annat än ett bra vecka!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
I min blogg hittar ni lite allt möjligt men mycket inslag av mode, min vardag, inspiration och tips! Jag älskar att fotografera och jag delar med mig av en hel del bilder.

Vilket är ditt bästa fototips, generellt?
Mitt bästa fototips är nog att lära sig fota manuellt, då kan man få ut så mycket mer av bilderna! Jag vet att många tycker att det verkar så tjorvigt men det finns så många enkla guider på internet och sen är det bara att våga testa sig fram! 

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Nu på sommaren måste jag nog säga att det inte finns mycket som slår en mysig kväll ute i solen med sin bästavän och en påse godis! Förutom det så älskar jag att sitta på en uteservering med mina vänner och bara prata på hela kvällen, sen slår aldrig en filmkväll hemma i soffan fel!

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Det är en hel del faktiskt, men för att nämna några så Lisa Olsson, CathInTheCity och Eirin Kristiansen! Jag hittar även massor med inspiration från Instagram, där följer jag en hel drös duktiga bloggare och fotografer som jag inspireras av!

Dela med dig av en dold talang du har!
Den är nog så pass dold att jag själv inte hittat den ännu!

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Om jag får drömma lite så skulle jag säga att jag befinner mig i en stor och ljus lägenhet i någon större stad som exempelvis Göteborg eller Stockholm och jobbar med att ha hand om sociala medier åt något stort modeföretag! Det hade varit drömmen!

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Jag tror att det är mycket bilder, varierande inlägg och en positiv inställning. Jag vill att man ska få en härlig känsla när man kikar in på min blogg och det försöker jag förmedla så gott det går!

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
En resa till New York, en Canon Mark 3D och en riktigt varm sommar!

Carolines blogg: nouw.com/carolinelundin

Skribent