Att vi gillar att klicka oss runt på Hemnet kanske ni har förstått vid det här laget? Nu har vi gjort det igen! Denna gången har vi sökt igenom årets hittills mest klickade bostäder och samlat på oss härlig inredningsinspiration!

Söder, Norrköping. Bilder: SkandiaMäklarna

Blanda stilar. Det här köket är stilrent med toner i gråskala och mörka, blanka marmorskivor. Köket får plötsligt en mer personlig och livlig touch i form av de turkosa barstolarna - klädda i sammet. Den lilla färgklicken och valet av klädsel med struktur ger direkt en ombonad känsla till köket!


Lindholmen, Göteborg. Bilder: Ahre Fastighetsbyrå

Mönstrade fåtöljer. Med Göteborgs hamn precis utanför fönstret känns det väldigt passade att det här rummet har vita väggar med röda & blåa textilier. Men vad vi fastnade mest för i rummet är de mönstrade fåtöljerna! Trots sitt livliga mönster blir de en behaglig och fräsch detalj i det ljusa rummet.


Svalnäs, Djursholm. Bilder: SkandiaMäklarna

Gör dina böcker till inredning. Bokhyllor med böcker får ofta ett vardagsrum att kännas hemtrevligt. Varför inte låta dina böcker agera inredningsdetalj genom att sortera dem i färgordning? Ett roligt sätt att tillföra något annorlunda till ditt vardagsrum - med saker du redan har hemma!Omslagsbild lånad av: SkandiaMäklarna