Idag tog vi oss ett litet helgsnack med Damernas Världbloggerskan och mamman Tilda Bjärsmyr. Vi frågade vad hon helst äter samt om hon hade några tips på att hotta till en tråkig söndag. Missa inte!


Hej fina Tilda! Hur är läget? Mår du bra?
– Hej! Tackar som frågar. Jag mår väldigt bra! Det var precis en liten bebis i magen som sparkade till mitt revben utav bara tusan. Aouch! Utöver så är det fullt upp med inredningsstök i vårt nya drömhus. Livet leker får man säga!


Vad har du för helgplaner?
– I helgen kommer hela min fina familj hit och så mysigt det ska bli! Är gräsänka ett par dagar så det passar ju alldeles ypperligt med lite sällskap! God mat, härligt häng och mys framför brasan, finns det något som slår det!?


Vart går du om du ska ut på middag och vad äter och dricker du?
– Då går jag till Mr. P i Göteborg som alltid levererar grym mat på tallriken! I glaset så startas det med bubbel, övergår till vitt chablis och avslutas med en fräsch whiskey sour!

Hur klär du dig för en kväll på stan?
– All black everything! Antingen en snygg kostym eller ett par svarta jeans och tishan slarvigt instoppad i byxorna. På fötterna sitter ett par klassiska ankelboots med sylvassa tår.Hur gör man en tråkig söndag så rolig som möjligt?
– Man myser till det lite extra med lite extra allt! God mat, godis och något riktigt bra på tv:n! Låtsa att det är lördag men skippa kostymen och sminket!


Kött eller veggo?
Veggo! Jag skulle utan tvekan kunna bli vegetarian! Min man är dock inte lika säker på saken!

Mojito eller Redbull vodka?
En syrlig mojito, såklart!

Powerwalk eller gym?
Powerwalk! Är inte alls mycket för gym.

Festivalhelg eller hotellweekend i Köpenhamn?
Hotellweekend i Köpenhamn! Jag ÄLSKAR Köpenhamn och skulle lätt som en plätt kunna bosätta mig där.

Klänning eller byxa?
Byxa. Easy peasy.

Surisar eller saltlakrits?
Kör helst en dubbelmacka på salta pistoler och röda heta trutar. Yes de heter faktiskt så. Yums!


Klicka här för att komma till Tildas blogg!