Visste du at man kan tjene opp til en(og mye mer) tre måneders lønn på å poste et bilde?

Etter mange våkne netter med webinarer og mange timer lesing på nettet om instagram, har jeg veldig lyst til å dele mine beste tips til dere for å få en større instagram. Instagram er jo så gøy! Hope you like it.

1. Førsteinntrykk:
Alt handler om førsteinntrykk. Som jeg skrev i innlegget om hvorfor ingen leser bloggen din, alt handler om førsteinntrykk! Vi vil at følgerne våres skal like feeden våres og vi vil at de skal scrolle videre nedover for å se flere bilder og videoer.

Les også: Hvorfor ingen leser bloggen din

2. Bli sett!
Følgere kommer ikke bare av seg selv. Det handler om å bli sett. Gjerne gå inn på en tag som passer til deg og scroll nedover og trykk like til tommelen din blir vond! Kanskje du også finner noen nye favorittkontoer? Det har jeg gjort.

3. Bruk hashtags!
Dette er nesten et stort tabu tema å skrive om. Hashtags skal liksom være så teit og rart, men det er faktisk på denne måten at man synes for andre personer. Da kan folk enklere gå å finne deg også, da de scroller nedover!

4. Kommenter!
På en dag blir det publisert mange millioner bilder og likes på instagram. Men ikke like mange kommentarer. Derfor er det vist at folk liker best å få kommentarer, både fordi man ser at personen er aktiv og for at det gjør man litt mer intime med en gang, hvis du ser poenget mitt.

5. Ikke bruk for mange temaer
Velg deg et tema du liker best. Liker du mote? Sats på mote. Liker du mat? Sats på mat. Liker du en normal livsstil? Velg deg det! Men ikke bland for mange teamer sammen. Hvis du velger en type målgruppe så får du ordentlige følgere som faktisk bryr seg om hva du legger ut og mange flere følgere på en gang. Se på disse profilene f.eks. De følger et tema, både med redigering og målgruppe:

6. Join grupper
Det har blitt en veldig stor trend nå i det siste at man går sammen i en gruppe, kanskje en liten jente gruppe på 10-15 personer, der man støtter hverandre og hjelper hverandre opp.

7. Vær aktiv
Post 2-3 bilder om dagen. 1 går også bra, men jo mer man poster(ikke overdriv), jo mer synes man.

8. Når skal du poste bildene?
Post bilder da folk flest er på telefonen og sjekker instagram - på vei til skolen/jobben klokken 8 om morgenen, på vei hjem fra skolen/jobb klokken 4 om kvelden. Eller da alle slapper av på kvelden ved 9 tiden. Skjønner du poenget? Her har du tre fine tider å poste bilder på, da synes du heller ikke for ofte i feeden at folk blir lei deg.

9. Gjør en innsats!
Følgere og muligheter kommer ikke bare av seg selv. Jobb for det. Det tar MYE tid, og det er tungt å prøve å få ballen rulle, men når den først har startet å rulle, da ruller den bare fortere og fortere.


Forfatter