Hollywood Gossip

Other -

Är du en av de som känner sig uttråkad i en, till synes, perfekt tillvaro? Att ingenting spännande händer i ditt liv? Sitt och njut av det hetaste Hollywoodskvallret och gotta dig i andras missöden. Enjoy!

Lily AllenDen brittiska artisten Lily Allen verkar ha en väldigt kort stubin. När hon förra veckan var med om en mindre krock med sin bil och en paparazzifotograf i London blev hon ursinnig och började slänga allt som hon kunde komma åt på den stackars fotografen. Lily har på den senaste tiden visat mer och mer sitt missnöje mot media. Några fler britter som under veckan visat vad de tycker om envisa paparazzis är Oasismedlemmen Liam Gallagher och All Saintsmedlemmen Nicole Appleton. Ibland säger kroppsspråk mer än ord.

Madonna & Jesus


Trots den stora åldersskillnaden och trots ryktena om att deras förhållande ska vara ett pr-jippo har de nu flyttat ihop. Madonna ska enligt vänner ha förändrats en hel del efter att ha träffat den 30 år yngre modellen. Den största förändringen ska tydligen vara ett nyvunnet matlagningsintresse. Paret gillar att stanna hemma om kvällarna med neddragna persienner. Man kan bara gissa vad som händer bakom deras stängda dörrar – mer än matlagningen då.

Jennifer AnistonHollywoodstjärnan är nu singel igen, det är alltså andra gången på ett halvår. Enligt rykten var det John Mayer som dumpade stjärnan av den anledningen att han ”inte ville satsa på någonting som inte kändes rätt”. Andra rykten säger att det var Jennifer som bestämde sig för att göra slut efter att hon varit borta och marknadsfört filmen ”Marley & me” tillsammans med Owen Wilson. Vi kan inte annat än att spekulera i konstellationen Owen-Aniston. Fortsättning följer förhoppningsvis…

Lindsey & SamDå man trodde att Lindsey Lohan och hennes Sam hade sitt på det torra uppstår nya konflikter mellan de två. Enligt vänner ska de återigen börjat bråka väldigt mycket. Förra veckan sågs paret gräla ordentligt efter en fest i lördags bråkade de till den grad att ett fönster krossades i stjärnans hem. Polis fick komma till undsättning.