hjemme hos: Stephanie Junch

I denne uge har vi fået lov at kigge lidt hos Stephanie. Hun bor stadig hjemme, men har dog nogle yndlingsrum i hjemmet, som er helt unikt. Derudover så viser hun hendes nyeste interiør køb frem.

Vis os dit yndlingsrum i dit hjem?

Mit yndlingsrum af alle rum i hjemmet må være vores sal. Oprindeligt blev det brugt som aerobiclokale da jeg var lille, hvor min mor underviste det ene hold efter det andet. Men i dag er salen forvandlet til en ekstra stue – med stort selskabsbord og hjemmebiograf. Spotlysene og spejlene hænger der stadig og det gør rummet helt unikt. Noget andet jeg elsker ved rummet, er reolen med billedet af min mor. Det er taget på min yndlingsstrand i Grækenland, hvor vi rejser til hvert år. Jeg bruger mange timer i dette rum, både alene og med mine veninder. Når man ikke har egen lejlighed, er det skønt at kunne være for sig selv i en stue på størrelse med en lejlighed!

Hvad er dit nyeste interiør køb?

Da jeg bor hjemme er det sjældent jeg går ud og køber interiør. Men et af mine forholdsvis nyeste interiør køb, er et sølvfad jeg bruger til lys og andet nips. Det jeg elsker ved fadet er, at det er stort og enkelt, hvilket betyder at det kun er fantasien sætter grænser for hvordan det kan anrettes. Som jeg nævnte før elsker jeg Grækenland og jeg lider lidt af en kronisk hjemve – hvis jeg kunne havde jeg boet dernede! For at hjemveen ikke skal tage overhånd, tog jeg sidst nogle græske sten med hjem, som jeg har pyntet sølvfadet med.

Hvor får du din inspiration fra?

Som mange andre får jeg inspiration fra sociale medier som Instagram og Pinterest. Jeg kan bruge timevis på at lade mig inspirere af alle de forskellige opslag på Instagram. Set bort fra disse platforme, er min største inspirationskilde naturen og mine omgivelser. At gå en tur langs vandet kan altid sætte mine tanker i gang og give mig idéer til et eventuelt blogindlæg. Men også noget så banalt som at snakke med mine forældre kan give mig inspiration – specielt når det gælder billeder til min Instagram og blog. Her bidrager mine forældre ofte med idéer til fede locations!

Planter eller blomster?

Et hjem uden planter og blomster er som Ying uden Yang. Desværre må jeg erkende, efter at have dræbt en kaktus der ellers sjældent skal have vand, at jeg nok er jordens dårligste planteejer. Det er en kæmpe svaghed, som jeg må rette op på inden jeg en dag flytter hjemmefra. Jeg går med en lille drøm om, at jeg en dag skal have en violinfigen, men først må jeg lære at varetage en plante. Derfor er svaret blomster. Personligt vil jeg hellere modtage en flot buket blomster fremfor en plante. Jeg ELSKER at få blomster også kræver de heller ikke det samme stykke arbejde!

Har du et favorit “blogger hjørne”?

Et favorit blogger hjørne? Hmm, udover at jeg tit blogger nede i salen og i min seng med en kop kaffe, så må mit favorit blogger hjørne være i stuen. Der har vi et lounge hjørne, hvor jeg ofte sidder i den ene af loungestolene med min computer og arbejder – hvad end det er skole eller blog. Meget af min inspiration kommer jo fra naturen og med udsigt til haven herfra, er det bare det perfekte bloggerhjørne!

Kunne du tænke dig at se mere til Stephanie, så kan du følge hendes blog her: @stephaniejuncher