Vi har i denne uge fået lov at kigge lidt ind i Sabinas (fra @sabinasverden) hjem. Vi er fuldstændig blown away over hvor kreativ og dygtig hun er. Se med her og bliv inspireret gennem hendes DIY guides mm.

Vis os dit yndlingsrum:
Der er mange! Men efter 7 års total ombygning af vores hus er stuen og køkkenet blevet det sted, vi opholder os flest timer. Vi lavede bl.a. en kedelig 70´er mur om til vores helt egen DIY newyorker mur en sen aften for 6 år siden. Jeg elsker stemningen, pladsen og foranderligheden. Jeg flytter rundt på møbler og ændrer stilen min. én gang om måneden, og har fået lov til at male alle vægge i vores hus, når det passer mig. Senest denne labre aubergine farve i et hjørne i stuen.

Nyeste interiør køb?
Mit nyeste interiør er mine nye Braid Pillow puder fra Livink. De passer perfekt ind til vores stue.

Hvor får Inspiration fra?
Den bedste inspiration kommer, når man mindst venter det. Jeg suger til mig og knipser dagligt billeder i byrum, på rejser, i magasiner, på forskellige blogs og store messer. Jeg er optaget af små detaljer og finurlige løsninger til vores hjem. Ting skal ikke altid matche, men være funktionel og se godt ud! Den lille forskel er ofte den, der gør den største forskel.

Er du til planter eller blomster?
Planter. Folk der kender mig ved, jeg ikke har særlig grønne fingre! Jeg ejer et par kaktusplanter og et par store grønne planter. Ellers køber jeg friske blomster 2-3 gange om måneden og hapser tit grene fra naturen. De holder forevigt og passer sig selv!

Vis os dit favorit bloggerhjørne:
Jeg arbejder hjemmefra som fuldtidsblogger og freelance stylist og bruger mit hjem til styling flere gange om ugen. Mit favoritsted er vores udestue, hvor jeg skyder de fleste af mine billeder.

Mit bloggerhjørne - og mest delte billede på Instagram - er nok mit kreakontor. Det er her mine ideer får frit spil og mine DIY projekter laves. Jeg ELSKER mit kontor, dine mange dimser og det strukturerede rod.

Tak fordi I læste med!

Kunne du tænke dig at se mere til Sabina, så kan du finde hende inspirerende blog her: Nouw.com/sabinasverden