Kunne du tænke dig at se hvordan Rose Maria og ELLE's nye "ELLEing" (som hun selv så fint betegner det) bor, så se med her og bliv inspireret!

Vis os dit yndlingsrum i dit hjem?
Mit yndlingsrum er stuen, hvor jeg er mest, når jeg er hjemme. Jeg elsker at sidde i min sofa med en god bog, eller det nyeste ELLE og stresse af efter en lang og hektisk uge. Det er også i stuen, ved spisebordet, at jeg blogger, så der bruger jeg også rigtigt mange timer :)

Hvad er dit nyeste interiør køb?
Det var intet mindre end et nyt køkken! Men jeg drømmer om, at lave lidt upgrades i stuen. Eksempelvis har jeg forelsket mig i en ny sofa i støvetrosa velour, og en ny, lidt mere simpel lænestol i slank, moderne rokoko-stil. Desuden ønsker jeg mig det marrokansk-ispirerede “blogger-tæppe” fra ELLOS, som alle har!

Hvor får du din inspiration fra?
Jeg følger meget min mavefornemmelse, når det kommer til indretning, og når jeg får en ide til noget nyt, søger jeg efter inspiration i den stil på Pinterest og Instagram. Og så smugkigger jeg da også i både danske og internationale boligmagasiner, særligt ELLE Decoration

Planter eller blomster?
Jeg slår begge dele ihjel for et godt ord. Ret paradoksalt, når jeg nu hedder Rose. Men det bliver nok blomster, da deres dage allerede er talte, når de kommer med mig hjem.

Har du et favorit “blogger hjørne”?
Mit favoritbloggerhjørne er ved mit spisebord (der nok mere er et arbejdsbord). Herfra kan jeg se ud over hele stuen og ud af mine stuevinduer og det er et dejligt form for overblik at have, når man skal have sine tanker ud gennem tastaturet.

​Vil du se mere til Rose Maria og hendes inspirerende hjem, så læs med her: nouw.com/byrosemaria

Fotograf: @bymartina 

Forfatter