Vi har i denne uge fået lov at snage lidt hos Line Fisker. Hun fortæller lidt om hvor hun får sin inspiration fra og så viser hun os sit nyeste køb, til hendes kommende lejlighed.

Vis os dit yndlingsrum i dit hjem?

Mit yndlingsrum må være vores stue. Den er lys, og meget af det er også i den stil jeg er helt vild med. Feminin og simpel med grålige, hvide og sølv farver. Derudover elsker jeg også bare, at stuen er familiens samlingspunkt.

Hvad er dit nyeste interiør køb?

Mit nyeste interiør køb må være et sofabord fra Jysk til min kommende lejlighed.
Jeg faldt over det lidt rå, men alligevel meget fine look det har. Derudover passer det rigtig godt ind i den sti,l jeg har tænkt mig at køre gennem hele min lejlighed.

Hvor får du din inspiration fra?

Min inspiration kommer fra lidt forskellige steder. Instagram og We Heart It er nok der jeg får mest inspiration fra, men jeg får også inspiration andre bloggere.

Planter eller blomster?

Det er nok lidt en blanding. Jeg elsker at få en stor buket blomster. Jeg syntes det gør meget for rummet med de friske farver, og det liv det giver. Jeg kan til gengæld også rigtig godt lide planter, især kaktusser da de ikke skal vandes så tit, og kan holde meget længe. Jeg er nemlig ikke så god til lige at huske at få vandet mine blomster og planter. Derfor er de fleste af planterne på mit værelse kunstige, så holder de nemlig til at bo ved mig.

Har du et favorit “blogger hjørne”?

Hvis jeg skulle vælge et favorit blogger hjørne i mit hus, må det være min vindueskarm på mit værelse. Det viser ret godt min stil med det sølv, hvide og grå tema. De hjørner kommer der helt sikkert flere af, når jeg snart får lov til at indrette min kommende lejlighed.

Kunne du tænke dig at se mere til Line, så kan du følge hendes blog her: nouw.com/linefisker