I denne uge har vi fået et kig ind hos Lina Skernby. Hun bor i det yndigste værelse og har i den grad sans for indretning. Det er plaget af minimalisme, men er samtidig rigtig hyggeligt. Kunne du tænke dig at se flere billeder, så læs med her!

Vis os dit yndlingsrum i dit hjem?

Mit yndlingsrum er helt klart mit eget værelse. Jeg elsker, at jeg selv har indrettet det og jeg føler virkelig, at det er mit sted. Der er meget lyst på mit værelse, hvilket jeg sætter stor pris på. Der er ikke noget værre en små, mørke rum, som gør, at man ikke føler sig tilpas. Jeg glæder mig rigtig meget til, at jeg en dag skal flytte hjemmefra, så jeg selv kan indrette det hele selv.

 Hvad er dit nyeste interiør køb?

Mit nyeste interiør køb er et sort tøjstativ fra Ikea. Jeg mener det kostede 279 kr. Personligt synes jeg, at det ser vildt fedt ud, og samtidig er det nemt om morgenen, at finde ud af, hvad man skal have på. Sølvbøjlerne er fra Søstrene Grene og jeg har købt 50 stk. Til at starte med.

Hvor får du din inspiration fra?

Uha, jeg får min inspiration mange forskellige steder fra. Jeg elsker at sidde og surfe rundt på Instagram og We Heart It. Derudover finder jeg ofte inspiration fra andre bloggere. Jeg elsker også, at tilbringe tid i Ilva, Bolia osv. For at kigge på interiør til mit værelse. Så dér får jeg selvfølgelig også en masse inspiration fra.

Planter eller blomster?

Den her er svær. Men svaret må nok blive planter. Jeg elsker en smuk buket blomster! Men lige fortiden har jeg nogle små kaktusser, som jeg synes er vildt flotte, samtidig med at de giver et råt look til mit værelse. Jeg er den dårligste til, at huske at skifte vandet til blomster, så svaret må nok være en plante, som primært passer sig selv.

Har du et favorit “blogger hjørne”?

Mit favorit ”blogger hjørne” må nok være min seng. Der er intet mere afslappende, end at komme hjem efter en lang dag, og smide sig i sin seng. Jeg har købt en masse puder, som pynter og gør den behagelig at ligge i. Jeg elsker, at sidde dér, med en af mine to katte ved min side, en kop te også ellers bare sidde og taste løs på tastaturet.

Kunne du tænke dig at se mere til Lina, så kan du følge hendes blog her: @LINASKERNBY