I denne uge har vi fået lov til at snage lidt i Kristinna's meget fine lejlighed. Hun formår virkelig at indrette hende lille lejlighed til perfektion. Læs med her bliv inspireret til, hvordan du kan indrette din lille lejlighed.

Vis os dit yndlingsrum i dit hjem?

Min spiseplads er helt klart mit ”yndlingsrum” i lejligheden, da der kommer det smukkeste lysindfald fra vores store fra-gulv-til-loft vindue. Derfor sidder jeg oftere her med min computer, i stedet for at bruge mit knap to meter lange skrivebord. Samtidig har vi fået bygget en radiatorskjuler specielt hertil, hvilket gør det endnu mere til mit yndlingssted – den er nemlig perfekt til et stilleben.

Hvad er dit nyeste interiør køb?

Det er en Karl-Johan New Works lampe, som jeg har set på i et stykke tid. Nu var tidspunktet endelig kommet til lidt selvforkælelse, og derfor måtte jeg bare eje den. Det har jeg endnu ikke fortrudt, selvom min kæreste er meget mindre begejstret for den end mig.

Hvor får du din inspiration fra?

Jeg henter meget af min inspiration fra Instagram, hvor jeg følger mange dygtige og beundringsværdige mennesker, som virkelig har øje for interiør og indretning – jeg synes især svenskerne er inspirerende. Hvis jeg søger inspiration til specifikke løsninger, bruger jeg Pinterest, hvor man kan finde alverdens inspiration.

Planter eller blomster?

Den er svær, da jeg er vild med begge dele. Jeg kan godt lide det pust, som levende planter kan give til min ellers meget minimalistiske og nedtonede indretning, men jeg er samtidig virkelig dårlig til at holde dem i live, så en buket blomster har jeg relativt set mere glæde af. Der er samtidig ikke noget bedre end at forkæle sig selv med fine blomster om fredagen, så de pynter hele weekenden.

Har du et favorit ”blogger hjørne”?

Jeg har ikke som sådan et favorit ”blogger hjørne”, men min spiseplads er i den grad velfotograferet, hvis man tager et kig på min Instagram @35kvadratmeter. Det må være det fantastiske lysindfald, samtidig med at mit favoritmøbel er repræsenteret her, hvilket er min hjemmebyggede radiatorskjuler.

Kunne du tænke dig at se mere til Kristinna, så kan du følge hendes blog her: Nouw.com/simpellykke