I denne uge har vi fået lov at snage lidt i Frederikke Egels skønne hjem. Hun viser os hendes yndlings bloggerhjørne og fortæller om et nyt projekt (der er endda vedhæftet en video). Læs med her og få inspiration til dit hjem.

Vis os dit yndlingsrum i dit hjem?
Vores stue/køkken-alrum er mit yndlingsrum i lejligheden. Vi har stue i den ene ende og køkken i den anden, og jeg elsker, hvordan rummet gør det muligt at snakke med hinanden eller vores gæster, mens man sidder i sofaen eller står i køkkenet. Det er så åbent og hyggeligt. Og så er der en helt fantastisk udsigt hele vejen rundt i vores stue.

Hvad er dit nyeste interiør køb?
Min kæreste og jeg har lige købt en hylde, som jeg har spraymalet guld, så den passer til resten af vores ting. Den er jeg blevet ret glad for, da jeg synes, at den passer perfekt ind i vores stue. Se forresten videoen HER.

Hvor får du din inspiration fra?
Åh, den får jeg hvor som helst fra. Jeg kan få inspiration bare af at sidde og stirre i metroen, og så kan jeg få inspiration af at lede efter den på boligblogs eller pinterest.

Planter eller blomster?
PLANTER!! Jeg elsker planter, og vi har 4 store planter i lejligheden. Jeg kan slet ikke finde ud af at holde blomster, og jeg er alt for nærig til at betale 100kr for en buket, der kan holde i 4 dage. Haha #planter4life

Har du et favorit “blogger hjørne”?

Jeps, i hjørnet af vores sofa. Der sidder jeg altid og hygger i nattøj med computeren i mit skød. Der er både udsigt til TV'et, vores 2 altaner og vores fantastiske udsigt.

Kunne du tænke dig at se mere til Frederikke, kan du finde hendes blog her: Nouw.com/fredderikkeegel