I denne uge har vi hos Nouw, fået lov at snage i Camilla Carlsens smukke hjem. De har netop været igennem en større ombygning af deres hjem. Det er tydeligt at se Camillas gode smag i indretning. Læs med her og bliv inspireret.

Mit yndlingsrum.

Vi har været igennem, en større ombygning af vores hus, så der er virkelig mange steder jeg nyder at være i. Vores spisestue elsker jeg, det er det centrale rum i huset, her er der kig til pejsestue, køkken og hall. Det er et dejligt lyst og åbent rum, med plads til hele familien:-)

Mit nyeste interiør køb.

Mit nyeste interiør køb, er dette fine billede fra Chicura. Jeg er vild med deres kreative måde, at lave fotokunst på. Og så de fine Nagelstager fra Stuff, designet af den tyske arkitekt Fritz Nagel. Er vild med ideen, om at man kan bygge flere og flere på.

Her finder jeg inspiration.

Jeg finder inspiration over alt hvor jeg kommer. Det kan være alt fra butikker, restauranter, planteskoler, magasiner mm. Jeg er stor fan af instagram, hvor jeg bruger en del tid på min profil, samt finde inspiration hos mange af de andre kreative og dygtige instagrammer. Pinterest og de mange blogs, er også fantastiske steder at blive inspireret, til at lave sine helt egne personlige indretninger.

Planter eller blomster.

Jeg er store forbruger af blomster/planter og har, et ugentlig indkøb af disse. På stort set alle mine billeder, er der friske blomster eller en lille plante. Jeg er vild med eukalyptus grene, de har en lang levetid og et mere råt udtryk. Men en smuk buket, i lysenuancer tager man heller ikke fejl af:-)

Favorit blogger hjørne.

Ligesom jeg har mange favorit rum i vores hus, er der også mange favorit blogger hjørner. Jeg elsker at side i vores bar, når jeg er alene i huset. Vores lounge i baghaven eller på terrassen, er begge skønne steder at bryde hjernen, med nye kreative indlæg og ideer, fred og ro kun fugelene der tilfører skøn sang:-))

Kunne du tænke dig at se mere til Camilla, så kan du følge hendes blog her: nouw.com/dacostamyliving