Veckans blogg denna vecka är Marielle som drömmer om att ha flera företag i framtiden. I hennes blogg kommer ni få läsa om mode, resor och hennes tankar. Häng med och läs intervjun nedan!

Hej Marielle, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej! Det känns toppen! Så många galet bra bloggar här på Nouw så jag är väldigt glad att jag får vara med här!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
I min blogg är det en del mode och kläder! Eftersom det är ett av mina största intressen. Men sen är det lite allt möjligt beroende på vad som händer i mitt liv. Resor, inredning, musik jag gillar, mina tankar, vad jag äter till frukost och sånt intressant! Men ja, mest fokus på kläder får jag nog ändå påstå.

Vilket är ditt bästa fototips, generellt?
Oj finns många. Får väl fokusera på outfitbilder då eftersom det är en stor del av min blogg! Då är det bra att hitta olika miljöer (t.ex. inte bara ta bilder på samma plats i trädgården varje dag), fota i bra ljus (eller ställ in kameran efter ljuset om du har en systemkamera), ta helkroppsbilder lite underifrån eller rakt framifrån, då ser man längre ut och det ser oftast proffsigare ut än bilder tagna ovanifrån. Skaffa bra redigeringsprogram!

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Svår fråga! Men helst med mina nära och kära, sen är det väl mindre viktigt vad man gör! Nu på hösten får jag väl säga att en perfekt lördagskväll är att klä upp sig lite extra, gå ut och äta på en mysig restaurang, kanske gå vidare och ta ett glas vin någonstans eller avsluta med lite lördagsgodis hemma i soffan framför en film haha. Hösten och vintern är den ultimata mys-perioden!

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Det varierar verkligen, jag läser väldigt mycket olika bloggar av och till och inspireras av många på olika sätt! Kenza, Janni Delér, Lisa Olsson och Emitaz några bloggar jag kan gå in på med jämna mellanrum för att få ett dos av modeinspo. :)

Dela med dig av en dold talang du har!
Jag är faktiskt galet bra på spelet Tetris, nördade det under halva grundskolan haha.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
I ett superlyxigt hus i Florida eller Los Angeles, som jag äger, jag har förhoppningsvis ett eller flera företag och är superframgångsrik! Dream big eller vad säger man?

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Jag försöker alltid tänka på vad jag själv gillar att läsa om och vad som får mig att följa bloggar. Det är viktigt med snygga bilder, men det är inte allt. Jag personligen gillar att få en bild av hur bloggare är, liksom få följa med i deras liv och ta del av deras tankar. Så för mig är det viktigt att bjuda på lite mer än bara bilder. Sen ska man alltid göra sitt bästa för att vara snäll och ödmjuk mot andra! Svara på kommentarer och bry dig om dina läsare. Sist men inte minst så ska man våga - våga chansa, våga ta kontakt med andra, våga stå ut och våga köra ditt race, man har oftast inte ett dugg att förlora!

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
1. En riktigt bra kamera
2. En hundvalp
3. Ett presentkort för obegränsat antal resor

Marielles blogg: nouw.com/mariellelindahl

Writer