Veckans blogg är glädjespridaren Sofia Händén som just nu lever livet i Australien. Hennes blogg är fylld av inspiration, härliga bilder och en massa pepp. In och läs hennes intervju här nedan och bli inspirerad!

Hej Sofia, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Tack det känns jättebra och oerhört roligt att dela med mig av allt som händer i min vardag i Australien och alla resor som planeras till detta år. Som Nya Zeeland och tre månader i Asien. Det är en rolig ära att få bli veckans blogg på Nouw.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
Som läsare vill jag att man blir inspirerad till att leva livet fullt ut och hitta mål i sin vardag att uppnå. Ge ett fint intryck och att människor ska se inspiration i mig. Jag tycker jag har bra värderingar och känner att jag gärna delar med mig av dem i min blogg för att inspirera. Att tillåta sig själv att hela tiden må sitt bästa jag och ta vara på det vi har i livet. Det är precis det jag gjort och jag delar med mig av en dröm jag alltid haft, att testa på att leva utomlands och göra en resa för livet. Finns inget som får mig känna mig mer levande än att resa och fylla mitt minne med oförglömliga upplevelser! Förutom sol, palmer & mitt beroende av bikinis i blandad kompott så kommer man se en hel del outfit-bilder och tips på allt från resor till roliga vardagshändelser. Även en hel del av mina motgångar i livet också... Som ni kan se är inte min mage precis som din, förklaring till det finner ni i bloggen eller så är det bara att fråga. Vi alla är olika och huvudsaken man lär sig att strunta i allting som kallas yttrande påverkan så finns det inget som går emot dig. TA nu alla åt er! Rocka livet!

Vilket är ditt bästa modetips, generellt?
Att verkligen känna sig bekväm med sin kropp i kläderna man bär upp, oavsett färg eller form så tycker jag att man bär upp sitt plagg helt på sitt egna sätt. Jag tycker mycket om det stilrena i färg kombinerat med härlig passform och unika detaljer i mönster eller snörning. Just nu är khaki och nude två favoritfärger som jag gärna har till toppar och klänningar.

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
En lördagkväll lagar jag gärna en god middag, svirar om till sköna kläder och har en rolig film att se fram emot. Älskar även att ha sena långa kvällar att prata om drömmar, mål och framtid med min älskade sambo Emilio. Pratar även gärna med min efterlängtade familj och vänner hemma i Sverige, tack och lov för FaceTime.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Jag är ganska dålig på att följa bloggare om jag ska vara ärlig, tiden räcker inte alltid till. Men jag gillar att hamna på bloggare som har egna syften, älskar att följa människor som lever i sina drömmar, upplevelser, resor och bara njuter av sin tillvaro då sprids det oftast ut över bloggen och man bli inspirerad. Annars finner jag mycket inspiration via Instagram.

Dela med dig av en dold talang du har!
Den var svår.. Hmm, Jag är nog tusan bäst på att fynda och spara. Annars hade jag aldrig kunnat investerat en nyproduktion mitt i Stockholm när jag var 21, skulle aldrig kunna ha rest alla dessa resor varje år, aldrig kunna göra det jag gör idag, leva i Australien och planera tre månaders resa i Asien plus att ha budget för planer hemma i Sverige. Det har tagit mig långt och det är jag så tacksam för! Bäst på att fynda och spara!

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Om 10 år är jag entreprenör och har flera projekt i rullning som har jobbats upp tack vare hårt arbete och mycket glädje under åren. Vara ekonomiskt oberoende och njuta av varenda dag precis som jag gör idag. Vart i världen jag befinner mig får tiden visa. Vill äga fler fastigheter, äntligen ha körkort och vi har skaffat vår lilla hund och kanske har något till på g...? Genom livets resa jag gör idag lär jag mig vad jag vill med livet, jag får svar på många frågor jag länge funderat över och känner mig mer än redo inför livet.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Att vara öppen och dela med mig av Sofia, lära känna mig och hänga med på äventyren genom min blogg med ljusa härliga bilder. Mycket motgångar har följt mig genom livet inte bara min egna sjukdom som fortfarande följer mig varje dag utan även förlorat allt i en brand, och min älskade Pappa som gick bort på bara fyra och en halv vecka i cancer. Men att ändå kunna finna lyckan med livet, våga skratta och låta Pappa leva med mig. Vi har trots allt bara ett liv att leva och då ska vi leva nu. Tror det också är där jag insett varför jag gör dessa saker i livet just för att det får mig att känna mig levande. Livet handlar inte bara om att betala hyra, arbeta och vänta på att det ska bli helg. Livet ska vara ett äventyr! Annars tror jag att ett recept är att utmana sig själv våga prova nya saker och dela med sig på alla sina kanaler. Nu testar jag den nya världen Youtube bySofia vilket är intressant och spännande att dela med sig av äventyren i rörlig bild.

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
Min familj hemma i Sverige
Svenskt godis
En liten hund

Sofias blogg: nouw.com/bysofia

Writer