#Nouw30DayChallenge - Et veldig bra bilde kan bli enda bedre med litt redigering i diverse redigeringsapper. Det finnes et hav av ulike apper der ute, men vi har funnet frem til de fem som vi synes fungerer aller best. Dessuten er alle helt gratis!

Pixlr: Appen har mange filter og rammer til bildene dine, så mange som over 600 stykk. Du kan beskjære, ta bort eventuelle røde øyne, lage kollasj, justere fargebalanse og eksponere bildene dine lyse og fine.

Tilgjengelig: Android & iOS


VSCO: Kanskje den mest kjente bilderedigeringsappen, like bak Instagram. Her har du et antall forskjellige filter og funksjoner, med mulighet til å kjøpe enda flere filter. Du kan også opprette en egen VSCO-side, hvor du laster opp bildene direkte fra appen. Som en mini-blogg med VSCO-bilder!

Tilgjengelig: Android & iOS


Bildeeksempel: VSCO @mariellelindahl

Snapseed: En redigeringsapp som gir deg mer frihet og mulighet til å fokusere på detaljer. Du kan for eksempel viske bort objekter som du ønsker å fjerne, eller endre bakgrunnsfargen på bildene dine. Du kan også redigere bilder med mobilen både stående og liggende, noe som ikke er mulig i verken Instagram eller VSCO (enda, i hvert fall!).

Tilgjengelighet: Android & iOS


Instagram: Siden Instagram ble lansert har det blitt introdusert et flertall av bilderedigeringsapper på markedet, som et alternativ til de innebygde funksjonene i Instagrams app. Men, etter et antall oppdateringer og nye funksjoner, har muligheten til å lage fine bilder i Instagrams egne app forbedret seg betraktelig! Den er faktisk så bra, at noen ganger er den alt du trenger.

Tilgjengelighet: Android, iOS & Windows


Bildeeksempel: Photo Splash @mariellelindahl

Photo Splash: Appen gjør det mulig for deg å gjøre visse parti i bildet ditt i andre farger. Se eksempel ovenfor – du kan la bildet bli svart/hvitt, mens rosene er røde. Dessverre finnes denne appen bare til iOS og ikke Android.

Tilgjengelighet: iOS


Forfatter