FASHIONABLE FIT FÖR NELLY.COM

Hannah Andersson, mer känd som Fashionablefit har nu släppt ytterligare en kollektion med träningskläder på Nelly.com och vår träningsprofil Therese har valt ut sina favoriter.

Hannah Anderssons kollektion får mig att längta till gymmet. Så mycket fina saker i färgerna grönt, rosa, grått och svart och att hon adderar roliga detaljer och olika materialval som mesch och öppna ryggar är kul och nytänkande bland träningsmodet.

För mig är det väldigt viktigt att känna mig bekväm och snygg på gymmet. Våga hitta din stil och våga känna dig snygg på gymmet för jag lovar dig att dina träningsresultat kommer att komma därefter. Med en tro på dig själv kommer du tycka att träningen är så mycket roligare. Det kan låta väldigt klyshigt, men likväl som att vi gör oss fina när vi ska gå ut på stan, krogen, restaurang etc så kan man få göra sig snygg när man ska gå till gymmet? Träningen är ju en tjänst vi gör för oss själva, vi vill bli hälsosammare, snyggare och starkare. Så nästa gång du går till gymmet, gör din grej. Lova mig det!

HÄR hittar ni till Fashionablefits kollektion för Nelly.com.

Skribent
Therese Svensson