Mange unge starter en blog lige for tiden, så derfor vil bloggeren @loaloa fortælle lidt om vejen til læsere og succes. Guiden er både til nybegyndere, men kan læses af alle inspirationssøgende bloggere.

Nonstop inspiration og bloggermøde

Det er smart at følge med på andres blogge, det er jo nemlig det Nouw gør muligt ved at man kan følge andre. Personligt synes jeg også, at det er fedt at læse andre blogs. Tit får man tricks til layout og kan samtidig følge med i “bloggermodebilledet”. Pinterest, blade og We Heart It er alle gode kilder til inspiration, og kan også bruges.


Motivation, aktiv og god kvalitet

At have en blog er ikke for sjov, altså en del af det skal være af lyst, men man får også et ansvar overfor læsere. Men især sig selv. Så husk at uploade tit, da man ikke ved, hvornår folk trykker på linket og kommer ind på din side. Dét, jeg selv får at vide er at have et godt kamera. Selvfølgelig hvis det bare er en hobby vælger du selv, men hvis du vil have læsere og succes i form af mange læsere, er god kvalitet en stor attraktion!

Relevante emner

Det er sjovt, at skrive om sin dag i minutter. Men et godt trick er at tænke: “Ville jeg selv læse dette, hvis det var en anden blogger”, for nogle gange bliver titlerne så personlige, at folk simpelthen ikke er nysgerrige efter det. Mine yndlingsbloggere har en masse fede billeder og tekster om meget “hyped” ting.

Dog skal du følge dit hjerte, og mærke efter hvad der motiverer dig!

Vil du læse mere fra Katrine - tryk dig ind på hendes blog her: Nouw.com/loaloa

Writer