FÅ STYR PÅ DIN SOMMERGARDAROBE

Alle kender et tøj stativ, som er helt fyldt op med tøj, men let's face it - det er pænere med luft mellem bøjlerne end et proppet garderobestativ. Eftersom vi (forhåbentlig) nærmer os foråret og senere hen sommeren, så er det et perfekt tidspunkt at få ryddet ud i garderoben. Læs med her og få lidt tips til hvordan det kan gøres bedst muligt.

1. Få et overblik
For at få din sommergardarobe helt klar bliver du først nødt til at få et overblik over dit tøj. Derfor tag alt dit tøj ud af skabe, skuffer og stativer.

2. Del tøjet op
Herefter skal du dele dit tøj op i følgende 3 kategorier: Behold, sælges og måske. Dette hjælper dig med at tage stilling til alt dit tøj, og du finder ud af om det har en betydning for dig.

3. Bunkerne
Når du har fået delt alt dit tøj op i ovenstående 3 kategorier, skal du tage bunken som du vil sælge til side.

4. Invitér veninderne over
Inviter dine bedsteveninder hjem til dig, så de kan hjælpe dig med gardaroben. Ens bedsteveninder kan også være de bedste kritikere og vil helt sikkert gerne hjælpe dig til at træffe de helt rigtige valg. Tag behold-bunken og måske-bunken frem og lad dem hjælpe dig med at få sorteret det sidste fra.

5. Få gang i tøjsalget!
Tag nu frem sælges-bunken og tag billeder af tøjet. Lig evt. tøjet ind på Trendsales, DBA eller andre sider, hvor du kan sælge dit tøj. Det er super simpelt og på den måde får du også en forbedret økonomi ud af det - muligvis til at shoppe noget nyt! =)

Forfatter