Idag lanserar vi officiellt Nouw i Polen - det firar vi såklart med ett maxat event! Vi har bjudit in stora profiler från Danmark, Norge, Sverige och Polen till vårt lanseringsevent i Warszawa. Vi rapporterar direkt från Polen!

När det blev klart att Nouws nästa lansering skulle bli i Polen och Warzawa ville vi såklart fira stort. Vi ville skapa ett event där vi kunde dela glädjen och samla ett gäng inflytelserika profiler på plats i Polen.

Därför flög vi idag ner stora profiler från Norge, Danmark och Sverige att möta upp vår polska profiler i Warsawa. Under det kommande dygnet bor alla inbjudna bloggare tillsammans på Hotel Sixty Six. Hotellet är ett trendigt och fräscht hotell i Warzawa, som under eventet är bokat exklusivt för Nouws inbjudna gäster.

Efter att bloggarna landat i Polen fick de checka in på hotellet, för att sedan samlas igen och åka för att äta lunch på Aioli - en av Warsawas riktigt trendiga och populära restauranger. Under dagen har bloggarna bland annat fått en presentation av Nouw men även fått höra om kommande trender i bloggvärlden under 2017. 

Ännu har eventet bara börjat och vi har ett maxat dygn framför oss! Ikväll väntas en exklusiv middag tillsammans på Belvedere i Royal Lazienki Park, därefter avslutas kvällen på vårt vackra hotell med mingel, cocktails och härlig musik.Vi kommer självklart att uppdatera er under eventet - följ med live från Polen här:

- Följ alla bloggare på Instagram under hastagen #NouwLaunchPoland

- Bilder och stories på Nouws officiella Instagram @nouw_com

- Här i Nouw Magazine


Writer
Editorial staff