"en resa till australien är bokad"

Veckans blogg är den livsglada och kreativa tjejen Josefine Eriksson. I hennes blogg delar hon med sig utav mycket bilder, inspiration och i februari kommer ni få se mycket stränder och härliga sommarbilder då hon åker till Australien. Häng med och läs mer!

Hej Josefine, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej Elin, jag mår jättebra tack, efter en underbar helg! Det känns jätteroligt att få vara veckans blogg och få visa er vem jag är och jag hoppas att ni tycker det samma!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
Jag har valt att främst fokusera på bilder i min blogg, då jag personligen tycker bäst om det. Så ni kommer att få se mycket bilder, allt ifrån bilder på mig, min vardag och det jag finner inspiration ifrån. Ni får även ta del av mode och skönhet samt mina personliga tankar och åsikter. Sedan har jag även en resa till Australien bokad i februari så då kommer ni förstås följa mig på min resa, ahhh är så taggad haha!

Vilket är ditt bästa modetips, generellt?
Mitt bästa modetips får bli att våga utforska din egen klädstil utan att bry dig om vad någon annan tycker längs vägen, var inte rädd för att köra din grej, för att köra sin grej är nog det mest inspirerande jag vet.

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Bästa dagen på veckan ju! Då jag ofta tar det lugnt på fredagskvällarna hellre efter en hel vecka vill jag gärna göra något extra på lördagskvällen. Jag vill ha mina närmsta vänner hemma hos mig, matbordet är fyllt med massa chark, ost och frukt (min favorit helt klart!). Till det dricker vi gott rödvin och avslutar med en drink till efterätt. Eller två…! Vi skrattar från början av kvällen till slutet, jag njuter fullt ut av tillvaron och känner mig så lycklig av att ha mina vänner runt omkring mig. Sedan fortsätter vi dansandes ut på stan där vi kör vårt race, dansar till klackarna åker av och håret åker upp i en hästsvans!

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Jag hämtar inspiration från alla möjliga håll och kanter, allt ifrån tumblr till människor jag ser på gatan. Men när det gäller bloggare är det främst Julie Sarinana (Sincerely Jules), Sofi Fahrman, Angelica Blick och Petra Tungården! Tycker alla fyra är otroligt vackra kvinor som har garderober to die for.

Dela med dig av en dold talang du har!
Är en fena på att rita och måla! När jag har tid och lust…

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
1. Om 10 år har min karriär kickat igång, jag jobbar med det jag brinner för och har där med ett leende på läpparna varje dag jag går till mitt arbete.
2. Jag har utforskat världens hörn och har därifrån hämtat inpsiration till livet och mig själv. Jag är en kvinna som själv inspirerar andra och är en förebild, vare sig det är för flera tusen människor eller till mina barn.
3. Jag har även införskaffat mig minst(!) ett par designerskor vid det här laget!

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Det är att skapa en relation med mina läsare, att visa klart och tydligt vem jag är och inte låtsas vara någon jag inte är, för det lyser igenom tycker jag. Sedan kommer förstås bilderna in här igen, vilken otrolig skillnad en bloggs image blir om man använder (för det mesta) bilder tagna av kamera istället för telefonen.

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
1. Jag önskar att konflikten i Syrien löste sig och att IS inte fanns.
2. Att min resa kommer bli oslagbar, vilket jag vet att den kommer bli!
3. Jag önskar mig ett glas champagne… i sällskap med Justin Bieber hehe!

Skribent