Veckans blogg är en driven, drömmande och öppen tjej. Om tio år har hon släppt sin egna bok och i jul flyger hon till Filippinerna med sin pojkvän. Hon heter Caroline Hilleberg och älskar att sjunga.

Hej Caroline, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej Elin! Jag mår bara bra och det känns fantastiskt kul att få vara veckans blogg. Det känns stort och roligt att bli uppmärksammad på det här sättet, verkligen!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
Oj, svår fråga. Till en början startade jag upp bloggen som en öppen dagbok där jag skrev ner mina tankar och upplevelser. Att skriva är något jag älskar och därför kommer en stor del av mina inlägg vara krönikor och andra texter. Skrivandet är som terapi för mig och när det jag skriver uppskattas blir jag så glad eftersom det ligger mig så varmt om hjärtat.

Vilket är ditt bästa modetips, generellt?
Något jag insett när jag gång på gång packat ned mina kläder i flyttkartonger är att jag har så mycket blandade kläder så jag blir galen. Jag har aldrig riktigt hittat min stil förrän de senaste månaderna då jag börjat arbeta i klädbutik. Mitt bästa modetips är att bunkra upp garderoben med massa basplagg. Köp fem blusar, fem basic t-shirts och fem blazers/cardigans. Då har du den perfekta basplaggen och du kan variera mellan dina tidlösa klädesplagg. Jag älskar att klä mig i svart och vitt, men gång på gång har jag försökt intala mig själv att det behövs mönster och färg i min garderob. Men vad händer sen? Jo dom hänger där på galgen med prislappen kvar, det kommer aldrig till användning. Så gillar du svart - go black! Hellre du köper kläder som kommer till användning än att det bara hänger och dammar längst in i garderoben.

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Åh, jag är verkligen så splittrad. Det finns verkligen två olika sidor av mig och dom kommer i användning i olika perioder kan man säga. I vissa perioder älskar jag att festa och vara ute och dansa tillsammans med mina vänner. Då börjar lördagskvällen med att jag fixar mig tillsammans med några tjejkompisar. Någon hjälper mig med sminket, jag lockar mitt hår och tillsammans hjälper vi varandra med att få ihop en snygg outfit inför kvällens bravader. Därefter dricker vi vin och äter plockmat medans vi pratar om killar och gamla minnen. Runt halv tolv, när alkoholen rusar genom kroppen beställer vi en taxi ner till stans nattklubb där vi dansar tills stängning. Runt halv fyra ramlar vi in på McDonalds där jag beställer två cheeseburgare och en coca cola. Sounds really good uh? Haha. Men ibland hamnar jag även i perioder där jag älskar lugna kvällar där inga måsten finns. Gåendes inne på Hemköp med kundvagn som är fylld av köttfärs, tortillabröd och majs. Dags för tacomys i soffan tillsammans med en god vän eller med min pojkvän, Daniel. Läsk, godis och gärna chips med någon god dippsås får mer än gärna också ramla ner i den röda korgen innan det är dags för betalning. När vi väl är hemma sätter jag på mig mina mjukisbyxor och sätter upp håret i en tofs. Vid klockan åtta landar jag i soffan och soffbordet är då fullt av godsaker framför en bra film. Myskvällar kan vara bland det bästa som finns, speciellt nu på hösten när det börjar bli mörkt och kallt ute.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Jag läser mest mina vänners bloggar och sen försöker jag få inspiration via större bloggare på Instagram. Men när jag var mindre läste jag alltid Kenzas, Angelica Blicks och Victoria Törnegrens. En blogg jag dock alltid tittar in på är Tinkerbella.se, hon tar så extremt fina bilder.

Dela med dig av en dold talang du har!
Den här frågan fick jag även när jag sökte till Idol 2012, men varken då eller nu kan jag komma på något bra svar på frågan. Eller, ja, kanske att jag kan sjunga då? Fast det kanske man måste avgöra själv eftersom min resa i Idol inte blev så långvarig. Jag klarade mig inte förbi första steget ens... Men sjunger gör jag fortfarande, både på bröllop, dop och begravningar.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Om tio år har jag skrivit klart min första bok. Bland hyllorna på Akadademibokhandeln kommer min bok stå på den översta hyllan. Förhoppningsvis jobbar med något jag älskar. Om jag fick önska skulle det vara något som involverar skrivande och tal. Kanske är jag både krönikör, författare och föreläsare. På kvällarna läser jag godnattsagor för mina barn och när de har somnat sitter jag och min man uppe i köket och skissar på hur nästa renoveringsprojekt ska gå till. Karriär har för mig aldrig varit det primära målet, även om det självklart är viktigt. Jag vill såklart lyckas, tjäna stora pengar och arbeta med något som hela tiden får mig att växa som person. Men att skaffa familj och leva tillsammans med någon jag älskar har alltid stått högst upp på önskelistan.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Vill nästan ge samma svar som Rosa gjorde i hennes film för några år sen. “Jag vill bara vara jag”. För lite så är det. Jag vill bara vara jag hela tiden och endast lägga upp sådant som jag själv skulle vilja läsa om. Det kommer bli mycket bilder, tips om bra filmer, serier och musik. Outfitsbilder kommer det bli fler av, det ska jag se till. Men det jag främst tror kommer locka läsare till att läsa just min blogg är att jag varje vecka skriver en krönika om tankar, funderingar eller kärlek. Förhoppningsvis kan dom flesta känna igen sig i det jag skriver.

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
1. Att min bok blir utgiven av ett stort bokförlag om några år! Hoppas, hoppas, hoppas.
2. Att jag i framtiden kommer ha tid och råd till att bygga mitt egna, fantastiska hus.
3. Att jag i framtiden är frisk, glad och lycklig med det jag har.

Carolines blogg: nouw.com/cmeh

Writer