Veckans blogg är Rabail som brinner för att som har med smink att göra. Hennes blogg bjuder på grymma bilder och en hel del sminktips. Perfekt för dig som vill lära dig allt om smink. Häng med och bli inspirerad!

Hej Rabail, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej jag mår toppen, det känns väldigt roligt att få vara veckans blogg då jag inte har varit på Nouw så länge så känns det väldigt roligt att få göra något annorlunda.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
I min blogg kommer ni få läsa om allt från smink till kläder. Mitt fokus är på smink så 80% av mina inlägg kommer handla om smink, looks jag gör och nytt smink som jag köper in.

Vilket är ditt bästa sminktips, generellt?
Jag har faktiskt två tips som är mina absolut bästa och viktigaste tips inom smink det första är BLEND! Det är det viktigaste inom smink. Det även något jag själv inte gjorde så mycket i början. Men det något som är ett absolut MÅSTE om du vill att dina ögonskuggor ska se fina ut. Tips nummer 2 är att alltid använda lite av allt. "a little goes a long way" är mottot jag går efter. Använd inte för mycket då det kan helt plötsligt innan man hinner reagera se ut som att man har blivit slagen i ansiktet vilket inte är så attraherande.

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Jag som person är inte alls en party människa så min lördagskvällar ser nog lite tråkigare ut än vissa andras haha. Mina lördagskvällar spenderar jag genom att hitta inspiration till nya looks som jag vill göra eller inspiration till fashion.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Jag läser faktiskt inte så många bloggar om jag ska vara ärlig men jag har två bloggar som jag följer regelbundet och bara älskar att kolla det är Fanny lyckmans Fashion blogg och Linda hallbergs Makeup blogg.

Dela med dig av en dold talang du har!
En dold talang som jag har måste vara att rita. Vilket jag är väldigt bra på men det inget jag har utvecklat.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Oj haha 10 år är ju väldigt mycket. Men om 10 år skulle jag väldigt gärna vilja vara känd för mitt smink på sociala media och runt om i världen. Jag skulle vilja vara väldigt framgångsrik och även vilja ha mitt eget märke inom smink. Sen skulle det ju inte vara helt fel att vara gift med en underbar man och självklart ha barn.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Framgångsreceptet för mig är ju att göra allt som inte finns i min "comfort zone" Sätta mina talanger på prov och kämpa aset av mig vad det än gäller. Jag har väldigt stor respekt för folk som kämpar mot sina mål och det är en sådan människa jag själv vill vara. Jag vill kolla tillbaka och minnas hur mycket jag kämpat och jobbat ihjäl för att få något. Framgångsreceptet för min blogg är att inte låta den dö ut. Att alltid ha något intressant att skriva om, något som andra också vill läsa. Det gör det ju mer intressant om det är någon tips du delar med dig som folk kan använda. Mitt mål är att alltid hjälpa folk på ett eller annat sätt så varför inte på det sättet då.

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
1. Vara känd för mitt smink på sociala media.
2. Ha ett liv där ditt jobb känns som ett hobby och inte jobb.
3. Vara så pass rik att jag skulle kunna hjälpa fattiga människor.

Rabails blogg: nouw.com/rabaiilkhan

Writer