Vi har frågat vad våra bloggare gör på midsommar och här får ni även reda på hur de kommer att klä sig... Check it out!

@pdotter svarar:

Vad är dina planer för midsommar?
Jag ska tillsammans med min bästis Elin och några andra vänner fria midsommar så idylliskt man bara kan. Nämligen på Käringön på Västkusten!

Vad är höjdpunkten på hela dagen enligt dig?
Det är att få komma tillbaka till mitt kära Göteborg. Att få äta löjrom och räkor mina närmaste och svälja ner hela kalaset med bubbel.

Hur kommer outfiten att se ut?
Det blir en ankellång vit klänning ifrån Ida Sjöstedt, silversmycken och naturligtvis en fet blomkrans runt hjässan.

@moamattsson svarar:

Vad är dina planer för midsommar?
Jag kommer spendera midsommar på västkusten! Vilket är det absolut bästa, enligt mig. Jag åker tillsammans med ett stort gäng till Mollösund där vi firar midsommarafton och dagen efter så tar vi båten över till marsstrand och firar vidare där.

Vad är höjdpunkten på hela dagen enligt dig?
Helt ärligt så älskar jag hela midsommarhelgen. Men absolut bäst tycker jag nog om midsommarmiddagen på aftonen. Finns inte mycket som slår ett stort härligt gäng samlat kring samma matbord! Det blir nubbevisor, skratt och en vääääldans massa god mat.

Hur kommer outfiten att se ut?
Dagen till ära så har jag faktiskt unnat mig en klänning jag suktat efter ända sedan den kom ut i butik. Jag har oftast kört på vit klänning tidigare midsommar, men i år så blir det färg! Mer specifikt en blå kreatur. Ska prova ut den ikväll så hoppas att den passar bara... Sedan så är ju kransen, enligt mig, det absolut viktigaste med hela midsommar-outfiten. En stor, fyllig och färgglad krans så kan du inprincip ha på dig vad som helst!

@tyrastinamim svarar:

Vad är dina planer för midsommar?
Midsommar firar jag på mitt absoluta favoritställe, Franska Rivieran. Jag hade tänkt börja dagen med bege mig ut i det vilda för att plocka blommor och palmblad till en hemmagjord midsommarkrans. Kanske hinner jag ett morgondopp och en halvtimme under solen innan kransen och klänningen skall på. Lunch hoppas jag blir serverat på en restaurang några stenkast från vattenbrynet. Och att sill och potatis inte serveras där ser jag som ett plus i kanten?! Om inte midsommarkransen hinner ruttna innan klockan slår kväll fortsätter firandet. Jag skall fylla magen med rekordmånga jordgubbar och försöka svälja så många nubbar så möjligt. Vidare vågar jag förlita mig på att Cannes nattliv slår högt. Och varför inte låta midsommarkransen avsluta på topp?

Vad är höjdpunkten på hela dagen enligt dig?
Jag har aldrig varit så mycket för traditioner och jag kan inte minnas sist jag var hemma på midsommar så det är svår att sätta fingret på vad som egentligen är dagens höjdpunkt. Men eftersom jag älskar sommar och blommor trivs jag som handen i handsken under midsommarkransen. Det är inte alla dagar man kan pryda sig med mer än smycken och smink.

Hur kommer outfiten att se ut?
Den är svår. Men jag ser en gyllenbrun tjej klädd i storblommig klänning, söta sandaler och en vild midsommarkrans någonstans där lite längre fram i tiden. Hoppas att det är jag.

@alicestenlof svarar:

Vad är dina planer för midsommar?
Planen är att hänga på min pojkväns sommarställe - Mollösund, tillsammans med alla mina bästa vänner. Vi ska dricka snaps och fira riktigt traditionell midsommar!

Vad är höjdpunkten på hela dagen enligt dig?
Höjdpunkten är att alla samlas egentligen. Sen älskar jag när firandet går över till dans!

Hur kommer outfiten att se ut?
Outfiten går preliminärt i vit nyans, hela vägen! En romantisk sommarklänning i vitt & öppna klackar.

Skribent